Aynen gerçek, haftaya g6 gelir onu bekliyoruz.Beyler bu gerçekmi ? g5 luffnin versiyonhali böylemi
Aynen gerçek, haftaya g6 gelir onu bekliyoruz.Beyler bu gerçekmi ? g5 luffnin versiyonhali böylemi
Nasıl yani anlamadım. Kılıca yedirilmesinden mi bahsediyorsun. Aksi durum belirtilmedi funkfreed gibi. O yüzden Fuji yemiştir diye düşünüyorum.Fuji'nin meyveyi kendisinin yediği belli oldu mu?
Büyük oranda güç kaybı yaşanır bence. Elbette luffy nin eli yerine kılıç kullanması gibi olmaz ama çok etkiler. Adam üçüncü kılıcı olmadığında dahi zorluk yaşıyor. Stili o sonuçta.Zoro konusunda katılamıcam. Herifte o kılıçları öküz gibi savurmasını sağlayacak öküz gibi bir fiziksel güç var. Ama demek istediğin kılıcıyla daha çok ön plana çıkan adamlar ise o konuda haklısın ki bu da onları kılıç ustası yapıyor zaten.
Onu bilemedim ya ama Marco'nun altında kalacağı kesin. Wb'nin adamı en özel komutandı. Amirallere kafa tutabilecek tek yonkou adamı bence. Sabo'yu sevmem, Burges'e kin gütmeye biz kin güderiz.Adaşımsın diye demiyorum,hayatımda gördüğüm en iyi sıralama.Peki sabo olsaydı o nerede olurdu?
Arkadaşlar bu bir virüs olabilir mi ?Craker<=Luffy<Handikaplı Dofy< Jozu<Fuji= Marco< Kuzan=Dofy
Demek istediğim kesin bir ayrım olsa Oda efendi belirtirdi. Belirtir miydi? Güvenemedim şimdi Oda bu G4 varken Hody'yi G3 ile dövdüren kişiZoro konusunda katılamıcam. Herifte o kılıçları öküz gibi savurmasını sağlayacak öküz gibi bir fiziksel güç var. Ama demek istediğin kılıcıyla daha çok ön plana çıkan adamlar ise o konuda haklısın ki bu da onları kılıç ustası yapıyor zaten.
Her şey mangada geçmiyor ki dostum Şurada geçen tartışmaların önemli bir bölümü gösterilenlerden yola çıkarak gösterilmeyenleri tartışmamız ve tahmin etmemiz şeklinde geçiyor. Buna göre Mihawk, Zoro, Ryuuma, Shiryuu gibi adamları gördükçe diğerlerinin bunlar gibi olmadığı sonucuna varılıyor zaten.
Muhteşem olmuş. Sabo da Fujinin yanına yazılabilir.Şimdi amiral var, amiral var. Sakazuki ile Fuji bir değil.
Craker<=Luffy<Handikaplı Dofy< Jozu<Fuji= Marco< Kuzan=Dofy
Güzel teknik seninkideAynen gerçek, haftaya g6 gelir onu bekliyoruz.