Herşeyi tek başına yapmasını beklemiyoruz.Ama bazılarını tek başına halletmesi lazım.Wb demiyor mu işime karışmayın diye.Wb yardım bile kabul etmez.Luffyde böyle bir durum yok.Şayet kral hamuru varsa olması lazım.
Dedim ya ivankov Ace oğlu diye yardım edecekti.Onun da mı kişiliğini görmüş.Adam daha görmeden karar verip kurtarmaya mfye gitmeye çalışıyor.Yani bunlarla gelme alakası yok.
Haki olayını ben diğer novalarla kıyaslıyorum.Aynı anda shabondye vardılar şartlar eşitti ve onlar da haki bilmiyor ve öyle yerde doğmadılar.Yani luffy bu konuda dezavantajlı değil.
Law eğitim görmüştür herkes elbet belli bir eğitim görmüştür.Garp umursamaz bir adam ancak verdiği eğitim doğruydu.Tamamen doğaya salıp güçlenmesini sağlamak temel eğitimin hası zaten.Ancak rayleighin haki eğitimi bambaşka.Bunu para verse ejderler bile alamaz o eğitimi verecek adam dünyada sayılı.Luffy de sırf Roger'a benziyor onun gibi olabilir diye eğitim aldı.Başka bir nedeni yok.Diğer novalar o kadar şanslı değillerdi.Çünkü hasır şapka takmıyor ve Roger gibi gülmüyorlardı.
Sonda öleceğini anladı. Çocukları da o öldükten sonra orda öldürüleceğini anladı. En doğru olarak hepsini orada tutup onların kaçmasını istedi. Ordakilerde kaçtı. Luffy bu şekilde ağırlığını ortaya koyan biri. Sanji ile arasındaki meseleye Nami'nin karışmamasını söyledi. Ennies Lobby'de herkesten önce oraya baskın düzenledi. Tayfası ardından geldi.
Ace için oraya gitmedi zaten. Ace eğer Dragon'un oğluysa Dragon buna karşı kayıtsız kalmaz dedi. Luffy'nin ise oğlu olduğuna ikna olması için bile yaptıklarını bir tarttı. Harbiden oğlu olabilir dedi. Bu noktada yardım etti. Bu noktada bu kadarı olsun. Ben sana deminden beri aynı olanların Law için olanını da saydım. Dof'ta Kutsal Ejderdi diye bazı üstünlüklere sahipti. Kutsal Ejder olması Dof ile alakalı bir şey miydi? Kutsal Ejder olması sayesinde sahip olduğu sır Dof ile mi alakalıydı?
Shabondy'dekilerin haki bilip bilmediğini bile bilemezsin. Çünkü Law büyük ihtimal haki gibi bür güçten haberdardı. Adam eğitim görmüş. Yeni Dünya'da ki Bugün WB'nin tayfasını yener dediğiniz Dof Family tarafından?
@RedTeroR
Onu sen yapıyorsun. Sadece hikaye akışı içerisinde bir karakterin kendi yorumuna dayalı öznel bir söz söylemesi üzerinden Roger'ın sadece şansı ile KK oldu sonucuna varmak bugün Roger'ın adı anıldığı zaman herkesin dört köşe olduğu seri için hakaret olur.
Diğer taraftan Roger'a şanslı diyorsunuz. Garp Roger'ı yakalayamadı diyorsunuz. Roger şanslı ise Garp ne yapsın? O zaman neden Garp'ın onu yakalayamaması üzerinden Garp'a giydiriyorsun?
Amaç belli. Roger şansla oldu. Garp adam değil. WB hem adam hem en güçlü. İkisini de su da boğar. Yani fanım ben diyorsun.
Hepten şansızdı demiyorum. Ama şansı siz foodluck gibi bir şey sanıyorsunuz herhalde bu seri için. Hele bana saydığınız şans olarak söylediğiniz şeyleri ben diğer karakterler içinde sayıyorum size.
@Daredewill
Garp yorumu RedTeror içindi. O işine geleni kullanıyor işine geleni kullanmıyor.
O özgüven sana göre Manga'kadan geliyor galiba. Bu adamların karakterleri böyle. Luffy hele hiçbir şeye güvendiği yok. Adamın fiiliyatında yok yalakalık ya da boyun eğmek.
Ben sana Kid'ten örnek verdim. Adam hayatta şu an? Kaido bu adamı öldürmedi? İleride belkide ona karşı savaşabilecek bir fırsatı yeniden yakalayacak? Aynısı Keşiş için geçerli? Big Mom'a karşı savaştı. Bir adamını indirdi. Sonrasında yenildi. Ama hala yaşıyor. Bunlara cevap verin. Yoksa konu başa sarıyor.