Teach'in hazırcılığına bir örnek daha vermişsin. Piyasada tek kolu ile bile Yonkou Kaptanı olmuş, Teach'in gözünü çizmeysiyle yerdiğiniz Shanks var. Adamın bildiğimiz kadarıyla meyvesi de yok. Yani Teach'in 20 yıldır WB'nin tayfasına sığınıp meyveyi beklemesinin övünülecek bir tarafını ben göremiyorum.Teach 20yılı aşkın bir süre boyunca WB'nin tayfasında karanlık meyvesinin gelmesini beklemiş bir karakter.Luffy korsan olalı 2 yıl oldu acaba yonkou'yu vsde alır mı diyoruz. Yani kolay yol olarak tartışma açman yersiz ve gereksiz.
2. Planı ise luffy veya herhangi bir yüksek ödüllü karakteri yakalayıp shicilerden biri olup hasta olan WB'den bir şekilde meyveyi çalacak bir senaryo hazırlamaktı. Ama ace kafa atınca her şey hazır şekilde adamın ayağına geldi bu yine WB'nin tayfa kurallarıyla alakalı BB'nin herhangi bir şans durumu yok.
Bir de yok impel down'u o bastı yok şu bastı konularına girmek baştan saçma. Farklı amaçlarla gelmiş iki karakter biri kardeşimi kurtarayım da kurtulayım şu delikten diyor. Diğeri en dibine inip en güçlü korsanlardan kendime tayfa edineyim diyor. Hedefler arasında dağlar kadar fark var. Sizin gözünüzü boyayan tek kısım magellanın saçma bir şekilde hepsine tek atmasıydı normal bir teach onu karanlık meyvesiyle hasarsız atlatırdı ama senaryo gereği Shiryuya başka türlü güvenemeyecek olmalarından mangaka öyle çizmeyi uygun görmüş açık ve net ortada olan bir durum.
Bugün Bellamy'nin de ödülü 100m'nin üstünde. Usopp'un da. Shanks'in gözünü çizmesiyle övdüğünüz adamın 100m'lik adamları arıyor diye övülmesi de ayrı bir olay.
Senin savunduğun şekilde ben de savunmak isterim olayları kardeşim ama malesef olan olaylar üzerinden yorumlamak zorunda kalıyorum. Magellan tek atmamış olsa bile Teach'e velev ki öyle sayalım. Normal bir durumda Magellan ve ID'ın sisteminin bozulmamış olduğu bir noktada oraya girmesi çok zor. Olacak iş değil...
Bugün gücün değil kurulan sistemin övüldüğü yorumlar gördüm bölüm yorumlarında. Bu noktada da Impel Down sadece müdürünün gücü ve tehlikesi açısından değil sistemleşmiş olması bakımından da çok sıkı bir yer. Shiryu'nun da zaten normal olarak Magellan'ın yanında olduğunu bir düşün sonrasında yorumla olayları.
Onu geçtim MF'de bile geldi yarı ölü adama kondu. Ve yine oradan çıkabileceği en kazasız belasız şekilde oradan WB'nin meyvesini de alarak çıktı. Eğer ki o savaşa yine kendisini çizdiği için yerdiğiniz Shanks'in gelip savaşı bitirmediği bir durumda Teach'e ne olacağını bir yorumlayın?
Evet Teach görünenler üzerinden en kolay şekilde öyle büyük güçlere ulaşan kişidir.
@Daredewill
20 sene meyve aramasının ne gibi bir olayı var? Bu tamamen Teach'in acziyeti değil mi? Kim ona 20 sene bekle dedi. Yukarda da bahsettim. Shanks nasıl oldu meyvesiz tek kollu? Teach olamıyor mu?
Kuma'nın yardım etmesi niye gerekti? Kizaru ve getirdiği kişiler bizimkileri mıhlayacak diye değil mi? Peki Kizaru ve diğerleri niye geldi? Luffy'nin gidip Rayleigh'nin zamanında hayatını kurtarmış olduğu o balık adam için Kutsal Ejder'i yumruklaması ile değil mi?
TB'de ki olayı kastediyorsan? Yine şunu da düşün? Kaç tane korsan bir Shichi'yi indirdikten sonra 2. ile karşılaşıyor. Mangaka zaten beklenmeyen durumlara sokuyor bu adamları. Kurtarmasını da bilmeli. Ben sana sordum kaç tane çaylak daha ilk yola çıktıklarından aylar içerisinde Amiral ile karşılaşıyor?