Birader sen anlamak istemiyorsun, Teach oraya zaten müttefik edinmek için gitmiş, sen diyorsun ki Shiryu yardım etmese felan, niye etmesin, Shiryu kendi açısından en mantıklı işi yaptı ve kendisini oradan çıkarmaya çalışan adama yardım etti, panzehir falan diyorsun bir de, Teach'te Magellan'ın yeteneğini bilse belki Shiryu'ya hiç gerek kalmayacak, Magellan'ın yeteneği öyle bir yetenek ki tek bir temas halinde olay bitiyor, Teach'te adamın gücünü bilmeden oraya daldığı için o duruma düştü. Teach'in Magellan'ın yeteneğini bilmemesine karşılık Shiryu'nun yardımı geldi. Hadi o durumda şanslı olsun, hep mi şanslıydı bu adam ? Kapıdaki gardiyanları kolayca indirip, 1000 kişilik Bazuka ekibini indiren, Jinbe'nin dediği gibi onlara yardım eden kim, Teach. Magellan'ı komaya sokup herkesi oradan çıkaran kim, Teach. Luffy ve ekibi arkasına bakmadan Magellan'dan kaçtı, oradan çıkmadan önce Magellan'ı komalık eden adam kim ? Teach. Bunları görmezden gelmek senin işine geliyor tabii.
Ama sen tuttun dedin ki bölüm yorumunda Big Mom neden Teach'ten bahsediyor orada herşeyi Luffy yaptı Teach hiç bir şey yapmadı. Sana mı inanalım mangada yazana mı. Nasıl ki Mihawk ile Shanks'ın düelloları WB'nin kulağına gitmişse, Teach'in Impel Down baskını da Big Mom'ın kulağına kadar gitmiş.