Jack alır bıremın.Yonkoular yener.
Zoro vs Jack ne olur?
Jack alır bıremın.Yonkoular yener.
Zoro vs Jack ne olur?
Zoro varken Shogun'u başkasının alması demek Zoro beş kuruş etmez demekPunk hazard dressrosa gibi düşündüm bende.Zoro vs shogun görelimde.Law+luffy vs kaido diye bekliyorum zaten hatta ekstra bir kişi bile olabilir.
Bi Luffy fanı mı bunu söylüyor Ok çok fazla yardım almış, hem sen nerde benim Kaido güle oynaya Luffy'i alır dediğimi gördünİyi hatırlattın şu sahneyi gördükçe gülerim.
Çok gülmekten havalandı adam. Ayrıca Doftan güçlü adamı Pica ile karşılaştırmak ne la ona da güldüm.
Üstelik Luffy Dofu evire çevire dövdü siz gelmiş Zoro Jacki orta zorlukta yener Luffy Kaidoya karşı ezilir diyorsunuz buna da güldüm. Çok güldüm la başıma bi şey gelmez umarım.
Zorlasınlar zoroyu hakisinin dibini görelim.Asuranın detayına girsin olayı neymiş.Mümkünse h.haki bile görelim.Epik bir dövüş görelim kısacası.Zoro varken Shogun'u başkasının alması demek Zoro beş kuruş etmez demek
Vergo Law'ın hayatıyla ilgiliydi burda Shogun bir nevi Zoro'nun hedefiyle ilgili yani düşününce en temizi Zoro'nun sınırlarını aşarak Shogun'u indirmesi olur.
Alınma ama hemen haydi sen de gül.Bi Luffy fanı mı bunu söylüyor Ok çok fazla yardım almış, hem sen nerde benim Kaido güle oynaya Luffy'i alır dediğimi gördün
Aynen bremin. Zoro zaten önce kırk fırın ekmek yesin de öyle alsın Jack'i.Jack alır bıremın.
Yok hiç benim mantığım değil bunlar. İkimize göre Luffy ve Zoronun seviyesi çok farklı.@Carpe Diem senin mantıkla gidiyorum bak, Zoro Jack'i alamıyorsa 3 tane Luffy Kaido'yu alamaz
Luffy de alamaz Jacki bıremın.Alınma ama hemen haydi sen de gül.
Aynen bremin. Zoro zaten önce kırk fırın ekmek yesin de öyle alsın Jack'i.
Luffy alır alır sen korkma. Yoksa hali nice olurdu bu tayfanın?Luffy de alamaz Jacki bıremın.