Daha dofu alamadı Jacki de alamaz bıremın. Jack dediğimiz adam bana göre Dof dan bir gömlek üstündür. O yüzden ne zoro ne luffy alamaz şimdilik. İlerde içinden geçerler orası ayrı.Luffy alır alır sen korkma. Yoksa hali nice olurdu bu tayfanın?
Daha dofu alamadı Jacki de alamaz bıremın. Jack dediğimiz adam bana göre Dof dan bir gömlek üstündür. O yüzden ne zoro ne luffy alamaz şimdilik. İlerde içinden geçerler orası ayrı.Luffy alır alır sen korkma. Yoksa hali nice olurdu bu tayfanın?
Jack Doftan güçlü o doğru ama Luffy ikisinden de güçlü.Daha dofu alamadı Jacki de alamaz bıremın. Jack dediğimiz adam bana göre Dof dan bir gömlek üstündür. O yüzden ne zoro ne luffy alamaz şimdilik. İlerde içinden geçerler orası ayrı.
Hey maşallah, hangi seviyelerde o zaman bizim velet.Jack Doftan güçlü o doğru ama Luffy ikisinden de güçlü.
Bak sana bi örnek vereyim bunada gül
Dof'un üç yöneticisi vardı Zoro gülerek oynayarak yendi onlardan birini ama Luffy için aynısı söz konusu değil.
Hem neden Luffy'siz düşünemiyorsun
Not: Dof üç yönetici+Vergo
Kaido üç yıkımcı+Shogun
Şimdi bunlar hakkında bişeyler yazardım ama zaten kaç kere yazmışız bu tartışmada papağan gibi. Artık umursamamaya başlıyorumNeden darbeyi vuran darbeyi karşılayandan üstün görülüyor? Luffy'nin G4 ile vurduğu darbeler, OP'de çoğu adamı felç eder. Ancak Doff hepsini yemesine rağmen bana mısın demedi. Adam tekmeyi yiyince aldığı hasara değil, süründüğü mesafeye şaşırıyor. O derece dayanıklı adam. Luffy, Doff'u süründürdü ama kendini de bitirdi. Bence Doff'un dayanıklılığı Luffy'nin çevikliğini yendi.
Luffy kaçmasa Doff bileti keserdi.
Şimdi hakisi bitti, G4'te Luffy amele idi muhabbetlerine girmeye gerek yok. Kavgada böyle bahane olmaz.
Derseniz ki mesele Dressrosa meselesi idi, Luffy bu yüzden yardım aldı, sonra yendi... Eyvallah! Bu da Luffy'nin kimsede olmayan bir gücü sonuçta.
Ancak 1 vs 1'de benim için Doff kazanmıştır.
Hayır Luffy'i ben de seviyorum da abartmaya da gerek yok yani.
Yok artıkUhh
Cover Page : Mihawk and Perona, who may be married.
Reasons :
We see a ring.
(Perona) is pregnant.
Hadi canım şaka yapıyosun ? Ciddimisin. Eğer öyleyse halay başı benim forumca düğün yaparız.Uhh
Cover Page : Mihawk and Perona, who may be married.
Reasons :
We see a ring.
(Perona) is pregnant.
Zoro'dan mı Mihawk'dan mı tartışması başlasın.Hadi canım şaka yapıyosun ? Ciddimisin. Eğer öyleyse halay başı benim forumca düğün yaparız.