Deme öyle trolleme beni :/Oda öyle bi yazıyorki gördüğümüz adamlardan bile bişey çıkaramıyoruz
Şenksin yeteneği ne, hangi durumlarda kullanabiliyor vb.
Aynı şekilde Mom ve Kaido.
Şimdi neye göre çıkarımda bulunayım?
Deme öyle trolleme beni :/Oda öyle bi yazıyorki gördüğümüz adamlardan bile bişey çıkaramıyoruz
En güçlü üç üyelerinden biri olan Jacki Zoro orta güçlükte alacak Kaido Luffy'yi güle oynaya yenecek diyorsunuz yani. Ahaha@Carpe Diem Zoro-Sama'nın göstermediği hareketleri düşünürsek orta zorlukta bi vs olur
Luffy'le ne alakası varEn güçlü üç üyelerinden biri olan Jacki Zoro orta güçlükte alacak Kaido Luffy'yi güle oynaya yenecek diyorsunuz yani. Ahaha
Zoro Jacki orta zorlukta yenecek, Jackin kaptanı Luffy'yi güle oynaya yenecek deniliyor özetle. Ben de buna gülerim.Luffy'le ne alakası var
Bak sana bi örnek vereyim bunada gülZoro Jacki orta zorlukta yenecek, Jackin kaptanı Luffy'yi güle oynaya yenecek deniliyor özetle. Ben de buna gülerim.
Böyle bakınca da zoro vs shogun hayalleri yatıyor lawa kalıyor shogun.Nasıl olacak o iş acaba.Bak sana bi örnek vereyim bunada gül
Dof'un üç yöneticisi vardı Zoro gülerek oynayarak yendi onlardan birini ama Luffy için aynısı söz konusu değil.
Hem neden Luffy'siz düşünemiyorsun
Not: Dof üç yönetici+Vergo
Kaido üç yıkımcı+Shogun
Tamamdır.Sana yazayım çıkayım. Öyle olsa Marco gibi bir meyvesi olan adam savaştan kafası sargılı çıkmazdı. İlla bir sınırı vardır.
@shishi sonson
Farketmez. İstediğin kadar tartışırız.
Law+Luffy Kaido'da Shogun Zoro'da senin dediğinin olması için Shogun ile Kaido arclerinin farklı olması lazım.(Tamamen geçmiş arclerle kıyaslama yaparak yazdım)Böyle bakınca da zoro vs shogun hayalleri yatıyor lawa kalıyor shogun.Nasıl olacak o iş acaba.
Punk hazard dressrosa gibi düşündüm bende.Zoro vs shogun görelimde.Law+luffy vs kaido diye bekliyorum zaten hatta ekstra bir kişi bile olabilir.Law+Luffy Kaido'da Shogun Zoro'da senin dediğinin olması için Shogun ile Kaido arclerinin farklı olması lazım.(Tamamen geçmiş arclerle kıyaslama yaparak yazdım)
İyi hatırlattın şu sahneyi gördükçe gülerim.Bak sana bi örnek vereyim bunada gül
Dof'un üç yöneticisi vardı Zoro gülerek oynayarak yendi onlardan birini ama Luffy için aynısı söz konusu değil.
Hem neden Luffy'siz düşünemiyorsun
Not: Dof üç yönetici+Vergo
Kaido üç yıkımcı+Shogun