Neyse tartışmaya gerek yok hacı. Bana göre iyileştirdi. Sana göre iyileştirmedi.İyileştirmedi sadece dikti yarayı. Bellamy gelip Dof'a o saldırıları yapsa gram etkilenmez bu arada.
Hocam cok fanatiksin yahu.Luffye karsi her argumani cokertmeye calisman.Hakli haksiz oldugunu soylemiyorum sadece fazlasi zarar yorulmuyomusun merak ediyorum?O sıraya kadar Luffy zaten adam akıllı dövüşmüyor Dof ile. Bir defa Red Hawk vurdu. Law'ın Gamması Dof iyileştirmese onu gerçekten çok ağır duruma düşürürdü. Ama onu iyileştirdi. Zaten Gamma'ya kadar aldığı darbeleri kıyasladım.
Usta ben zaten başından beri bunları savunuyorum. Bunları ilk defa yazmadım buraya. @Millennium Wizard ve @gyjbsch ile bunları bir çok defa tartıştık. Hala daha bu konulardayız.Hocam cok fanatiksin yahu.Luffye karsi her argumani cokertmeye calisman.Hakli haksiz oldugunu soylemiyorum sadece fazlasi zarar yorulmuyomusun merak ediyorum?
Bir yerden sonra sikar yahu.Yorar insani diye dusunuyorum ondan sordum.Usta ben zaten başından beri bunları savunuyorum. Bunları ilk defa yazmadım buraya. @Millennium Wizard ve @gyjbsch ile bunları bir çok defa tartıştık. Hala daha bu konulardayız.
Ben de onların bitirmesini bekliyorum. Arkadaş beni alıntıladığı için cevap veriyorum sadece.Bir yerden sonra sikar yahu.Yorar insani diye dusunuyorum ondan sordum.
Anladim.Ben de onların bitirmesini bekliyorum. Arkadaş beni alıntıladığı için cevap veriyorum sadece.
Devam ederiz sıkıntı yok, profilden konuşalım millet rahatsız oluyor.Usta ben zaten başından beri bunları savunuyorum. Bunları ilk defa yazmadım buraya. @Millennium Wizard ve @gyjbsch ile bunları bir çok defa tartıştık. Hala daha bu konulardayız.
Aynen rahatsız oluyor insanlar. Law Gama'sından demedim.Devam ederiz sıkıntı yok, profilden konuşalım millet rahatsız oluyor.
Belamy'nin yumruğu Law'ın gamasından Luffy'nin red hawkından daha güçlüydü demişsin. Anket yapsam red Hawk ezer geçer, yapma etme.