Hiçde uğraştırmaz bıremın.Kafese tıkabilir ama uğraştırır o iş.
Senin düşünceni dinleyip bir şeyler yazmak isterdim elbet. Fakat Şenksden tut Kaido'ya pek bir şey görmediğimiz için, haklarında bir şeyler söylemek zor olurdu.Genel tartışma işte ne güzel tartışılıyor bence sıkıntı yok, bu konu tartışılmayacakta ne tartışılacak.
Akainu vs Yonkoulara lafı getirdik Amiraller vs Yonkoulara lafı getirdik kimse katılmadı
Yonkoular yener.Genel tartışma işte ne güzel tartışılıyor bence sıkıntı yok, bu konu tartışılmayacakta ne tartışılacak.
Akainu vs Yonkoulara lafı getirdik Amiraller vs Yonkoulara lafı getirdik kimse katılmadı
Zoro vs Jack ne olur?Hiçde uğraştırmaz bıremın.
Rahatsızlıktan değil kendim için söyliyim aksine eğlenceli ama sizi düşündüğüm için sordum.Aynen rahatsız oluyor insanlar. Law Gama'sından demedim.
Haha tamam. Senle de bir ara tartışak. İyi geceler beyler...Rahatsızlıktan değil kendim için söyliyim aksine eğlenceli ama sizi düşündüğüm için sordum.
Dof'un şifa gücü olsa adam niye yenilsin zaten? Sana göre niye öyle olduğunu anlamak için soruyorum.Neyse tartışmaya gerek yok hacı. Bana göre iyileştirdi. Sana göre iyileştirmedi.
Oda öyle bi yazıyorki gördüğümüz adamlardan bile bişey çıkaramıyoruzSenin düşünceni dinleyip bir şeyler yazmak isterdim elbet. Fakat Şenksden tut Kaido'ya pek bir şey görmediğimiz için, haklarında bir şeyler söylemek zor olurdu.
Tartışalım.Çok uzarsa üşenir kaçarım söyliyim.Haha tamam. Senle de bir ara tartışak. İyi geceler beyler...
Sana yazayım çıkayım. Öyle olsa Marco gibi bir meyvesi olan adam savaştan kafası sargılı çıkmazdı. İlla bir sınırı vardır.Dof'un şifa gücü olsa adam niye yenilsin zaten? Sana göre niye öyle olduğunu anlamak için soruyorum.