Spoiler doğrumu ki ? doğruysa bile Mihawk ile Perona'nın yüzükleri aynıymış tartışacak birşey yok. Babası belliZoro'dan mı Mihawk'dan mı tartışması başlasın.
Start
Spoiler doğrumu ki ? doğruysa bile Mihawk ile Perona'nın yüzükleri aynıymış tartışacak birşey yok. Babası belliZoro'dan mı Mihawk'dan mı tartışması başlasın.
Start
Oro jackson da yazmış biri orda gördüm.Onay filan yokSpoiler doğrumu ki ? doğruysa bile Mihawk ile Perona'nın yüzükleri aynıymış tartışacak birşey yok. Babası belli
Bilmem artık :SSpoiler doğrumu ki ? doğruysa bile Mihawk ile Perona'nın yüzükleri aynıymış tartışacak birşey yok. Babası belli
HoaydaaaaaOro jackson da yazmış biri orda gördüm.Onay filan yok
Yazma zaten, polemiğe giresim yok.Şimdi bunlar hakkında bişeyler yazardım ama zaten kaç kere yazmışız bu tartışmada papağan gibi. Artık umursamamaya başlıyorum
Aga sen ne yaptın gözlerim kanıyor.Luffy her yendiği rakipten sonra güçleniyor yani
Luffy>Doffy>Crocodile>Buggy>Mihawk>Zoro>Luffy
böylece kısır döngüye girmiş bulunuyoruz.
Luffy bu. Herkes iradesiyle şekilleniyor adamın.Mihowkun son kapaktaki hali hiç hoşuma gitmedi.
Yakında çıkar Luffy korsanlar kralı olacak adamdır der bide yazıklar olsun.
İşte ben bu durumdan hoşlanmadım.Mihawka ne Luffy'den , ya da Fujitora'a ne.Luffy bu. Herkes iradesiyle şekilleniyor adamın.