Katılıyorum şu 1 Ziyon beri Jack'i zoro tokat manyağı yaptığı gün ben dediydim diyeceğimHerhangi bir sağ kol bir amiral yensin luffy avatarı koyucam, büyük konuşuyorum.
Katılıyorum şu 1 Ziyon beri Jack'i zoro tokat manyağı yaptığı gün ben dediydim diyeceğimHerhangi bir sağ kol bir amiral yensin luffy avatarı koyucam, büyük konuşuyorum.
Devrim ordusu fikir anlamında gerçekten de güçlü. Dragon'un fiziksel, meyve vb. anlamındaki gücünü henüz görmemiş de olsak onun da en az bir amiral seviyesinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. (D. , dünyanın en çok aranan adamı olması, Luffy H.haki kullandığında "ne de olsa Dragon'un oğlu" gibi ifadeler kullanılması vs...)Bu çok sakat bir konu. Dragon tarafı yense "e yonkou kadar güçlüymüş niye hala denizcilere dalmıyor ki?" denir. BB yense "Dragon balon". Beraberlik? hmm:/
Bence BB ile devrimciler işbirliğine girse müthiş bir tat gelirdi seriye. Hatta biraz dövüşüp güçlerinin eşit olduğuna vurgu yaptıktan sonra böyle bir hamle yapsa tadından yenmez.
Jack çok abartılıyor. Tamam güçlü olmasına güçlü de amiral falan yaptılar adamı.Katılıyorum şu 1 Ziyon beri Jack'i zoro tokat manyağı yaptığı gün ben dediydim diyeceğim
seri dram olduğu için güç seviyeleri senaryoya göre esneyebiliyor. Ancak güç seviyeleri için şu lafımda ısrarcıyım. Güç seviyeleri arttıkça aradaki farklar düşüyor. Yine de mevkiye göre güç artışı yaştan dolayı güçten düşme olmadığı sürece her zaman artıyor. Kısaca amiral seviyesi çok uçuk değil ama bilemiyorum yinedeDevrim ordusu fikir anlamında gerçekten de güçlü. Dragon'un fiziksel, meyve vb. anlamındaki gücünü henüz görmemiş de olsak onun da en az bir amiral seviyesinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. (D. , dünyanın en çok aranan adamı olması, Luffy H.haki kullandığında "ne de olsa Dragon'un oğlu" gibi ifadeler kullanılması vs...)
Fikir anlamında Teach'in öyle bir şey düşündüğünden pek de emin değilim. Karakteri uyuşmuyor gibi. Yani Devrimciler - BB tayfası ittifakı gibi bir durum pek olası gelmedi bana. Olsa olsa düşman sayarlar birbirlerini, yine de savaşmazlar gibi. Devrim ordusunun zaten korsanlarla ne problemi olabilir?
Ne şartlarda ne şekilde yendiği de önemli.Zoro elbet bi gün Jack'i alacak.Garanti olan bişey için ben de "ben dediydim" derim.Katılıyorum şu 1 Ziyon beri Jack'i zoro tokat manyağı yaptığı gün ben dediydim diyeceğim
Ben de öyle düşünüyorum. Olay tamamen Teach'in kendisinde bitiyor. İkinci meyve olayı çok beklenmedik oldu, bu sayede de yonkou oldu adam.Teach bireysel güç olarak en güçlü Yonkou olabilir belki ama, tayfası çok zayıf durmuyor mu sizce de? 2 yıl sonra gördüğümüz çekirdek üyelerden Burgess bir Jack'in yarısı bile değildi bence. Canavar korsanları gibi büyük bir orduya veya Bigmom gibi sağlam müttefikleri olduğunu da düşünmüyorum
Ben zaten BB>Dragon olayına kesinlikle katılmıyorum. Hatta bana kalırsa, Dragon BB'a denk olması gereken bir karakter.seri dram olduğu için güç seviyeleri senaryoya göre esneyebiliyor. Ancak güç seviyeleri için şu lafımda ısrarcıyım. Güç seviyeleri arttıkça aradaki farklar düşüyor. Yine de mevkiye göre güç artışı yaştan dolayı güçten düşme olmadığı sürece her zaman artıyor. Kısaca amiral seviyesi çok uçuk değil ama bilemiyorum yinede
Aokiji BB ile işbirliği içinde ve kafa olarak devrimcilere en yakın denizci. Böyle bakınca bir anda aklımda parlayan bu fikre daha da ısındım, bence bu yorumumu fava atın
Amirallerin meyveleri hep toplu savaşta işe yarayan şeyler. Ve birbirlerine harbi hasar verebilecek adamlar. Ha Z'de meyve yok ama hakisi nam salmis bir adam o da.Öncelikle bu gibi bir bahaneyi Oda öne sürerek adamları saf dışı bıraktı ya? Bu nasıl bir iştir? Adamlar baba baba derken aradan çıkarıldılar.:S Neyse ki Marco ona rağmen aradan çıkarılamadı.
Kesinlikle üstünlük olayı dediğin gibi Çerlo. Ben zaten üstündür demiyorum. Ben bir sağ kol dengidir diyorum. ( Ama her sağ kol her Amiral'e değil.) Bir sağ kol Amirallerden bazıları ile denk olabilir. Askerlik yasası ile bir sağ kol Amiral olarak atanabilir ve bu sırıtmazda. Bunu da şöyle açıklıyorum. Senin yaptığın senaryo da farkettiysen bir Yonkou fazlasıyla eziliyor. Bİr Yonkou bu şekilde ezilecek ise bu denge oluşturmaz. Ben de bunun için en azından Yonkou Kaptanından başka birinin daha Amiral'i yenebilir dedirtmesi lazım. Sadece Kaptan'a bu konuda bel bağlanılamaz. Çünkü karşı da sadece Yonkou Kaptanının yenebileceği 4 kişi var dersen ve ortada bir dengeden söz edersen, bu olmaz. Ben bu yüzden en azından dengi olabilecek ve duruma göre yenebilecek sağ kolları da olması gerekiyor diyorum.
Fuji öncesinde tanımadığımız bir adamdı. Demek ki bu güçte adamlar çıkabiliyormuş. Bu adamlar bir Yonkou'nun sağ kolu da olabilir. Marco'nun Denizci Karargah'ında alabileceği rütbe ne olurdu? Amiral. Aşağısı da sırıtır. Fark ne burda? Bunu anlamadım. Birisinin ünvanı var ve Amiral ,diğerinin yok. Olay buna geliyor.
Ben de bu Hükümet'ten daha çok Kutsal Ejder'lerden bir şeyler bekliyorum. Bir Yonkou oluşumuna göre oldukça daha baskın olduklarını düşünüyorum. Öyle ki Denizciler'e siz sadece görünen yüzüsünüz ve bu yüz 1 Yonkou oluşumunu yenebilecek güçteyse. Ama 4 Yonkou ayrı bir olay. Zaten ben de son boss olarak Kutsal Ejderleri bekliyorum. Hikayenin ana olayı zaten 800 yıl önce olan olaylar ve D.nin iradesi. WB'nin de deyimiyle biri o hazineyi bulacak ve Dünyayı alt üst eecek bir savaş çıkacak. Tarihin bütün yükünü sırtlanacak biri gelecek. Asıl olay da bu.
Dragon en az Yonkou gücündedir. En az. Altı ayıp olur Mangaka'nın utancı olur. Arkadaşın dediği gibi serinin gidişatına göre sonuçlanır eğer kapışırlarsa fakat mangaka ikisini de yedirmez bu kadar erken.Devrim ordusu fikir anlamında gerçekten de güçlü. Dragon'un fiziksel, meyve vb. anlamındaki gücünü henüz görmemiş de olsak onun da en az bir amiral seviyesinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. (D. , dünyanın en çok aranan adamı olması, Luffy H.haki kullandığında "ne de olsa Dragon'un oğlu" gibi ifadeler kullanılması vs...)
Fikir anlamında Teach'in öyle bir şey düşündüğünden pek de emin değilim. Karakteri uyuşmuyor gibi. Yani Devrimciler - BB tayfası ittifakı gibi bir durum pek olası gelmedi bana. Olsa olsa düşman sayarlar birbirlerini, yine de savaşmazlar gibi. Devrim ordusunun zaten korsanlarla ne problemi olabilir?
Yalnız Burgess tayfanın en güçsüzlerinden de olabilir. Devrimcilerin sağ koluyla mücadelesinde böyle olması doğal. Zaten hikayeden dolayı olan şeyler bunlar. Sabo'nun şov yapması gerekiyordu o arc. Yaptı işte. Burgess orada ezilir. Sonra ileride bir bakarsın biraz daha güçlüdür o halinden.Teach bireysel güç olarak en güçlü Yonkou olabilir belki ama, tayfası çok zayıf durmuyor mu sizce de? 2 yıl sonra gördüğümüz çekirdek üyelerden Burgess bir Jack'in yarısı bile değildi bence. Canavar korsanları gibi büyük bir orduya veya Bigmom gibi sağlam müttefikleri olduğunu da düşünmüyorum