Bu tutmaya örnek olmaz saçmalama.Amiraller ne yaptı 3 üde kim bu kro der gibi Luffy i eziklediler aslındaBu gözler Luffynin iki sene önce üç amirali ayni anda tuttuğunu
Bu tutmaya örnek olmaz saçmalama.Amiraller ne yaptı 3 üde kim bu kro der gibi Luffy i eziklediler aslındaBu gözler Luffynin iki sene önce üç amirali ayni anda tuttuğunu
Ben de Dragon'u o seviyede bekliyorum. En az amiral dedim çünkü olmak zorunda en az o kadar güç. Olası bir savaşta da dediğin gibi iki taraf da boşuna güç kaybedecek. BB yine Final Boss olarak kalacak Luffy için.Dragon en az Yonkou gücündedir. En az. Altı ayıp olur Mangaka'nın utancı olur. Arkadaşın dediği gibi serinin gidişatına göre sonuçlanır eğer kapışırlarsa fakat mangaka ikisini de yedirmez bu kadar erken.
Devrimcilerin yeri belli oldu ve zaten harekete geçmeye karar vermişlerdi. BB dalmaya karar verse bile devrim ordusu komutanları geleceği için vazgeçebilir. Bir anlaşma yapacaklar diyorum ama Sabo istemez. Dragon da akıllı bir adam. BB'ye güvenmez.
Müttefiklik yapsalar bile Teach'e dikkat eder. Müttefiklik ama zor gibi ya. Okuyuculara açıklayamaz mangaka sebebi ne olursa olsun.
İkisinin de birbiriyle dövüşmesi zaten aptalca olur. Güç kaybeder ikisi de. Amaçları zarar görür. Mangaka hiç beklemediğimiz bir şey de yapabilir. Bekleyip görelim en iyisi. Çünkü ne müttefiklik ne de savaş bana mantıklı gelmiyor.
Sağ kol amiralden güçlü ise kaptan iki amirali alır.Sağ kol > Amiral ise Denizciler dükkanı kapatsın bence.
Filler.
İşin komik tarafı Muten Roshi bile en azından Ayı yok etmiş olmasına rağmen Gokudan asla gezegen yok etmeye dair bir şey görmemiş olmamız. Gerçi bu başka başlığın tartışma konusu19 yıldır yayında olan bir mangada daha sadece bir Yonkounun oda yaşlı vs. gücünü gördük.Diğer yonkoular genç dinamik ve daha hiç aktif gösterilmediler.Yapmayın etmeyin.Oda zaten Dragon Ball mangakasına hayran olduğunu örnek aldığını söyledi.Ben Zou dan itibaren Dragon Balldaki Goku vari güçlere şahit olucağımızı düşünüyorum(Abarttım kimse goku gibi gezegen yok etmez ).Şaka bi yana güç dengeleri uçucak çok bariz belli ediyor Oda.
Eninde sonunda tüm güçlü korsanlar Luffy e yenildikten sonra onun müttefiki olucak bu kadar zirve korsanı amiraller tutamaz orda hükümetin gizli devasa güçlerini görüceğiz bence.Son savaşta WB reisin olmasını isterdim
Niye açıklayamasın ki? Yani BB ve Dragon muhabbetini açıklayamaz belki ama arada Aokiji gibi ağırlığı hissedilecek biri var. En fazla Sabo tepki verebilir sadece.Dragon en az Yonkou gücündedir. En az. Altı ayıp olur Mangaka'nın utancı olur. Arkadaşın dediği gibi serinin gidişatına göre sonuçlanır eğer kapışırlarsa fakat mangaka ikisini de yedirmez bu kadar erken.
Devrimcilerin yeri belli oldu ve zaten harekete geçmeye karar vermişlerdi. BB dalmaya karar verse bile devrim ordusu komutanları geleceği için vazgeçebilir. Bir anlaşma yapacaklar diyorum ama Sabo istemez. Dragon da akıllı bir adam. BB'ye güvenmez.
Müttefiklik yapsalar bile Teach'e dikkat eder. Müttefiklik ama zor gibi ya. Okuyuculara açıklayamaz mangaka sebebi ne olursa olsun.
İkisinin de birbiriyle dövüşmesi zaten aptalca olur. Güç kaybeder ikisi de. Amaçları zarar görür. Mangaka hiç beklemediğimiz bir şey de yapabilir. Bekleyip görelim en iyisi. Çünkü ne müttefiklik ne de savaş bana mantıklı gelmiyor.
Yalnız Burgess tayfanın en güçsüzlerinden de olabilir. Devrimcilerin sağ koluyla mücadelesinde böyle olması doğal. Zaten hikayeden dolayı olan şeyler bunlar. Sabo'nun şov yapması gerekiyordu o arc. Yaptı işte. Burgess orada ezilir. Sonra ileride bir bakarsın biraz daha güçlüdür o halinden.
Zaten Teach'in meyve çalmaya devam ettiği söylendi. Tayfasına meyve power up'ı da gelir.
Eğer meyvesiz o kadar güçlülerse meyve yiyip uçarlar.
Aokiji gibi müttefikleri var. O canavar ordusunu ve Big Mom'ın müttefiklerini rahat alır mesela.
Resmen pamuk ipliğinde duruyorlarmışSağ kol amiralden güçlü ise kaptan iki amirali alır.
Sol kol da sağ kola yakındır. Yanina Vista ayarı bir adam alıp bir amiral de o yer. Hobaa gitti 4 amiral de Shichilerin insafına kalacaklar Yardım etmezlerse denizciler mokoko.
Süper saiyan modunda yok eden o değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum?Gokudan asla gezegen yok etmeye dair bir şey görmemiş olmamız
Görmediğimiz karakterler dahil mi?Yonkoular falan?Bir liste yapsaydınız... İlerde kimlerde kral haki çıkacağına dair. Top 7'niz kimler olurdu ? Ya da kaç kişide çıkacağını düşünüyorsanız artık...