En çöp meyveden bir sürü şey çıkaran mangaka ona da çeşit çeşit meyve teknikleri vermiştir. Tutup çektiğini gördük sadece. Aklıma pek bir şey gelmiyor şuan ama bir sürü ilginç tekniği çıkacaktır.BB'in güncel durumu ne sizce?
Hacı,senin görüşündür saygı duyarımda,bana kalırsa Shanks aynı anda iki amirali alamaz,Akainu ile Kizaru Shanksa girse,çok kötü şeyler olabilir Shanks için .Sağ kol,amiral kapışmasıda bağıl güçlere göre değişir ama totalde amiral daha güçlü gibi geliyor.Beyazsakal'ın adam akıllı müttefik gücü mü vardı abi Allasen ? Bana kalırsa mangaka Beyazsakal'ın bu yönünü eksik gösterdi.
16 tümen komutanı. Her birinin emrinde 100'er adam var. Onun dışındaki müttefiklerin içinde demiyorum, müttefik kaptanlarının içinde güç anlamında hatırı sayılır kaç eleman vardı ? Wb gibi ömrünü denizlere adamış bir adamın arkasında en az 100 gemi olmalıydı. En büyük müttefik gücü Oz'du. O da bi Ursus shock'a gitti.
Shicileri hiç katmıyorum olaya. Çünkü adamlar free takılıyor. Eğer ki dövüşeceklerse o zaman 2 yonkou gücü bile ölümüne zorlanır.
Ama ne olursa olsun denizcilerin yonkoular karşısında denge unsuru olmaları mümkün değil. Shanks bi kral haki salsa ayakta kalan bir denizci kalmaz ortada direkt çöpleri ayıkladığını düşün. Binlerce kişiden 0 uğraş sonucu kurtulmak.. Korsanlar güç yönünden ciddi manada daha avantajlı seride. Ilerde kral hakiye sahip bir denizci görsek de olaylar kızışsa bari.
@Cavitq11
Şu şartlarda 2 yonkou ezer de geçer denizcilerin üstünden. Kaido'nun 3 yıkımcısı 2 amirali alabilecek güçtedir bana kalırsa. Geriye kaldı filo amirali+1 amiral. Akainu+amirali Shanks alır. Beckmann, Roo, Yasopp daha boşta. Ayrıca minik bir ayrıntı, Kaido da boşta shiciler de işin içine girerse ölümüne bir mücadelede yine yonkoular götürür. Mihawk kankasıyla ciddi savaşmaz, hatta hiç savaşmaz. Denizciler için canı pahasına savaşacak biri mi Mihowk ? Değil. Ama çok zorlanır yonkoular orası kesin.
Dediğin gibi ben de şuanki durumunun çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Sadece Yami Yami'li hali bile fazla güçlüydü. Yine de hız çok önemli bir olay. Teach de bahsettiğin gibi oldukça yavaş bir karakter. K.Haki konusu nedir bilemiyorum, o konuda da kendini geliştirmiş olsa iyi olurdu aslında. Sadece meyveleri tek başına bela iken bir de hakiyi, hızı halletti ise daha Teach'in indirilmesine uzun zaman var diyebiliriz.En çöp meyveden bir sürü şey çıkaran mangaka ona da çeşit çeşit meyve teknikleri vermiştir. Tutup çektiğini gördük sadece. Aklıma pek bir şey gelmiyor şuan ama bir sürü ilginç tekniği çıkacaktır.
WB'nin depremini bile durdurabiliyor meyvesiyle. Meyve saldırıları direkt etkisiz gibi ona karşı.
Karanlıkla çekip belki de en sağlam meyveyle vuracak. Depremle. Vurdu mu sağlam vuracak ki normal yumruğu bile Ace'in boynunu kırıyordu.
Deprem meyvesiyle de meyve güçlerini ve diğer şeyleri karşılayabiliyordun. WB öyle yapıyordu. Bir de böyle karşılayabilecek saldırıları.
Yavaş bir karakter ama meyveleri sayesinde çok can yakar. Serideki yeri nedeniyle büyük ihtimal en güçlü Yonkou. Karşısına Luffy çıkana kadar kim çıkarsa yenilmez gibi geliyor bana. Mangaka kaybettirmez yani.
Dayanıklılığı da üst düzeyde. Hakisi de sağlamdır büyük ihtimal.
2 meyveyle bile yetinmemiş olabilir. Bir de olayın bu boyutu var. 2 meyve kullanabiliyorsa 3 neden olmasın? Hem de mangakanın 3 takıntısı varken.
@Marco
Marco'nun daha güçsüz olduğunun nedenini açıklayamamışsın. Bulamadım yani. Tüm güçsüzlüğü sakin bir kişiliğe sahip olması mı?
Bu çok sakat bir konu. Dragon tarafı yense "e yonkou kadar güçlüymüş niye hala denizcilere dalmıyor ki?" denir. BB yense "Dragon balon". Beraberlik? hmm:/Dediğin gibi ben de şuanki durumunun çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Sadece Yami Yami'li hali bile fazla güçlüydü. Yine de hız çok önemli bir olay. Teach de bahsettiğin gibi oldukça yavaş bir karakter. K.Haki konusu nedir bilemiyorum, o konuda da kendini geliştirmiş olsa iyi olurdu aslında. Sadece meyveleri tek başına bela iken bir de hakiyi, hızı halletti ise daha Teach'in indirilmesine uzun zaman var diyebiliriz.
Ama şimdi 802.sayı idi sanırım, Dragon'u gördük. Teach ile olabilecek bir olası çatışmadan vb. bahsedildi forumda. Öyle bir durumun sonucu ne olurdu acaba? Tam bir muamma. Teach'in tayfası ne durumdadır, Devrim Ordusu ile başa çıkabilecek kadar varlar mı. Bilinmez.
Filler.Rayleigh'ten henüz görmedin. adam misketlerle gülle parçalıyor, kılıcının bir slaşıyla dağ da kesiyordur o.