Denizciler nasıl değil abicim. Beyazsakal'ı tüm müttefikleriyle beraber maymun ettiler sadece kalelerini yıktırarak.
İkisi dalsa daha bi dengeli olur ve yenerler sanırım. Adamlar manyak olmadığı için onların işbirliğinden çekiniyor zaten. Az ucundan güçlü olsan bile yonkounun tekiyle savaşması dahi sana o kadar zarar verebiliyor, ikisinin birleşmesine niye endişelenmesinler. :/
Beyazsakal'ın adam akıllı müttefik gücü mü vardı abi Allasen ? Bana kalırsa mangaka Beyazsakal'ın bu yönünü eksik gösterdi.
16 tümen komutanı. Her birinin emrinde 100'er adam var. Onun dışındaki müttefiklerin içinde demiyorum, müttefik kaptanlarının içinde güç anlamında hatırı sayılır kaç eleman vardı ? Wb gibi ömrünü denizlere adamış bir adamın arkasında en az 100 gemi olmalıydı. En büyük müttefik gücü Oz'du. O da bi Ursus shock'a gitti.
Shicileri hiç katmıyorum olaya. Çünkü adamlar free takılıyor. Eğer ki dövüşeceklerse o zaman 2 yonkou gücü bile ölümüne zorlanır.
Ama ne olursa olsun denizcilerin yonkoular karşısında denge unsuru olmaları mümkün değil. Shanks bi kral haki salsa ayakta kalan bir denizci kalmaz ortada
direkt çöpleri ayıkladığını düşün. Binlerce kişiden 0 uğraş sonucu kurtulmak.. Korsanlar güç yönünden ciddi manada daha avantajlı seride. Ilerde kral hakiye sahip bir denizci görsek de olaylar kızışsa bari.
@Cavitq11
Şu şartlarda 2 yonkou ezer de geçer denizcilerin üstünden. Kaido'nun 3 yıkımcısı 2 amirali alabilecek güçtedir bana kalırsa. Geriye kaldı filo amirali+1 amiral. Akainu+amirali Shanks alır. Beckmann, Roo, Yasopp daha boşta. Ayrıca minik bir ayrıntı, Kaido da boşta
shiciler de işin içine girerse ölümüne bir mücadelede yine yonkoular götürür. Mihawk kankasıyla ciddi savaşmaz, hatta hiç savaşmaz. Denizciler için canı pahasına savaşacak biri mi Mihowk ? Değil. Ama çok zorlanır yonkoular orası kesin.