Ha ha ha.Jinbei sanki kendi gözleriyle gördü. İki tarafında çok ciddi şekilde yaralandığı biliniyor işte ama olayın nasıl olduğunu kesin değil. Kesin olan bir şey varsa savaştan sonraki izleri.
Aokiji
![]()
Akainu
![]()

Ha ha ha.Jinbei sanki kendi gözleriyle gördü. İki tarafında çok ciddi şekilde yaralandığı biliniyor işte ama olayın nasıl olduğunu kesin değil. Kesin olan bir şey varsa savaştan sonraki izleri.
Aokiji
![]()
Akainu
![]()
Deminki tatismada fanboyluk yaptigmi yazmisin silinmeden görmüstüm.
Var mı sende?Ha ha ha.Akainu'nun boydan fotoğrafını bulamadın galiba?
Arkadaş Akainu takma isimli bir üye olan sana mı inanıcam, resmi mangada açık açık konuşup bizi bilgilendiren Jinbe'ye mi inanıcam. Vallahi diyorum bazı arkadaşlar saçmalamakta sınır tanımıyorsunuz, mangayı bile yalanlıyorsunuz.Jinbei sanki kendi gözleriyle gördü. İki tarafında çok ciddi şekilde yaralandığı biliniyor işte ama olayın nasıl olduğunu kesin değil. Kesin olan bir şey varsa savaştan sonraki izleri.
Yok. Olay da bu ya zaten. Adamı boydan görmedik. Buna rağmen nasıl bu kadar keskin yorumlar yapabiliyorsun?Var mı sende?
Öyleler ama bütün bu zıtlığa rağmen aynı kurumun hizmetini gördüler yıllarca.Fazla abes kaçmaz bence bu ortaklık sırf bu yüzden.Ha senin dediğinde olabilir mi?Olabilir.Ben kesin böyle demiyorum zaten olmasını en yüksek tuttuğum ihtimali söylüyorum sadece.Aokiji ile akainu gençliklerinden beri farklı düşünen kişiler, bu ihtimal çok zor duruyor. Aokiji resmi olarak denizci olmamayı fırsata çevirmiş gibi geliyor bana.