@Densetsu no Samurai
Sen de bir yerde haklısın ama Yonkou'dan tek yiyecek durumdaysa Luffy, o zaman Yonkou'ya harbiden çok uzun yıllar var demektir. Fakat gördüğümüz kadarıyla o kadar sürmeyecek gibi duruyor.
Ben şahsen Luffy'nin herhangi bir yonkou ile teke tekte dövüşeceğini düşünmüyorum. Düşünen var ise yazdıklarım tabi ki ters gelebilir. Ancak senin de dediğin gibi Luffy'nin alacağı çok power up var daha. Bu power uplar kapıda beklerken Luffy'nin şu anki halinin bir yonkouyla denk dövüşebilmesi mümkün değil. Mümkün değilini de geçtim imkansız
Zaten g4'ten yarım saat dayak yiyen bir Doflamingo (hem de sağlam olmayan bir Doflamingo) bu kadar dayanıklıysa yonkoular Mingo'yu solda 0 edecek kadar dayanıklı. Mingo'yu 1 km uçuran saldırı herhangi bir yonkouyu 10 metreden fazla oynatmaz bana göre.
@Monkey D. Luffy
Sebebini yukarda belirttim ya işte ? Bir amirali
ölmek üzereyken iki yumrukta sündüren bir adam, sağlam ve genç iken ki bu tanıma Shanks ve Kaido giriyor (Mom yaşlı biraz daha)... Luffy'ye hayatında hiç tatmadığı duygular yaşatır
@Raiden'e yazdığım cümle sana da gelsin:
''Luffy'nin alacağı çok power up var daha. Bu power uplar kapıda beklerken Luffy'nin şu anki halinin bir yonkouyla denk dövüşebilmesi mümkün değil.''
Eğer Luffy şu an bir yonkou ile teke tekte kapışabilecek güçte ve çapta olsa, bu adamın g5'i çıktığında, meyve uyanışı ve kral hakisi çıktığında dünyaya tek atması gerekir. Dediğiniz şey güç dengeleri açısından mantıksız. Yonkou dediğimiz insanlar koskoca dünyada 4 tane. Bu adamların hepsi birer '
'EN''. Op dünyasında ne kadar güçlü insanlar ve oluşumlar olduğunu gün geçtikçe görüyoruz. Daha şimdiden Vinsmoke'lar gibi güçlü olan en az iki oluşum daha var (muhtemelen daha da güçlü):
- Wano Samurayları
- Elbaf Devleri
Yonkoular tüm bunların ötesinde bir oluşum. Yahu 1 milyarlık mamutu yere çalan kedi var
Ve o kedi gibi 1 azmanla daha 5 gün gece gündüz dövüşen azman oğlu azmanlar....
Kısacası Kaido ya da herhangi bir yonkou söz konusu olduğunda adamların diyeceği şey şu:
Jack'e, Beckman'a, Bobbin'e, Marco'ya söyleyin; lastiği pataklasın.
İleriki süreçte Luffy'nin geleceği maksimum yer yonkou 1. adamıdır. Bu da bir amiral seviyesidir zaten benim gözümde. Her şey sırayla. Önce Luffy amiral seviyesinde olacak, ondan sonra yonkou karşısına çıksın