@Densetsu no Samurai
Zaten ben diyorum ki G4 süresi boyunca dövüşebilir diye. Yarım saat tutabilecek anca sonra pert olacak yere düşecek işte Dof'ta olduğu gibi. Yonkou dengi olmuyor ki böyle. Kendimi ifade edemediğimi düşünmeye başladım.
Normalde zaten duramaz karşısında G4 bunu belli bir süre sağlayacak. Fakat doğal olarak o süre yetmeyeceği için perte erecek.
Hakisi zamanla artacağı için G4'te 1 saat yonkou tutabilecek örneğin. Ama bir yonkou'yu 1vs1 yenmesi için 2 saat öyle kalması gerekecek+ meyve uyandırması vs gerekecek. G5+G6 gerekecek belki.
Ama belli bir süre dövüşmesi için G4 yeterli olmalı. Yoksa BM'ye ölmeye gidiyor demek bu. Luffy bu eğitimi ezilmemek için aldıysa G4 süresince dövüşebilmeli.
Shanks ile Kaido dövüşse o dövüş belki 1 ay sürecek der mangaka. Ama Luffy 1 günde bitirecek dövüşü. Amiral vs Amiral 9 gün sürüyor fakat Amiral gücündeki Luffy 1 günde bitirecek. Bu da ayrı bir mevzu. Tahminim tabi bu ama yani ihtimal yüksek. Dof'u yarım saat içinde indirdi sanırım. Dof vs Hancock dövüşse 3-4 gün sürer derdi mangaka bunu biliyoruz. (İsimlere takılma
)
Neyse bekleyelim bakalım. G4 tekniği boyunca bir yonkou ile dövüşebilecek mi yoksa o teknikte bile tek-çift yiyip perişan mı olacak? :/
Ama şunu söyleyeyim hem sert hem elastik lafı boşuna söylenmedi. O vuruş gücü ve o hız boşuna gösterilmedi. :/