Hayır alakası yok.Nasıl Kaidou'nun indirilmesinde Law planları ve %30 ihtimal biçmesiyle belkemiğiyse Kid de öyle.Onun meyvesi dezavantaj yaratmasa o üçü toplanmazdı.Hadi diyelim çekemedi yine de kullanmasını kısıtlar her türlü.Diğerlerine böyle bir avantajları olmazdı.Shanks dışardan insanımsı göründüğü için onu seçmişlerdir bence
Kıyaslama amacıyla yazdım onuHiç kimse Shiki ve Roger yonko diye mi geçiyordu o zaman diye sormamış ama benim aklıma takıldı
Bence çekip alamaz kılıcı ama belirli miktarda saldırı gücünü kısıtlayacaktır tabi meyve gücüHayır alakası yok.Nasıl Kaidou'nun indirilmesinde Law planları ve %30 ihtimal biçmesiyle belkemiğiyse Kid de öyle.Onun meyvesi dezavantaj yaratmasa o üçü toplanmazdı.Hadi diyelim çekemedi yine de kullanmasını kısıtlar her türlü.Diğerlerine böyle bir avantajları olmazdı.
Peki paşam. Luffy>Akainu diyorum o zaman. Yok mu artıran@Densetsu no Samurai
Luffy mi zor indirdi? Adam G4 geçince top gibi oynadı ne zoru. O dövüşü tekrar açıp okumanı tavsiye ederim. Luffy ile Dof arasında ki siklet farkını anlaman için. Sabo kim allasen Dof'u alacak bi de Zoro örnek vermişsin. Law'ın yenemediği Dof'u Zoro mu yenecek. Zoro ile oynardı Dof uğraşmazdı bile. Luffy Fuji'yi de övdü ama ilk fırsatta daldı, he yenemez orası ayrı ama kolay kolay yenilmezde artık. Uzun lafın kısası Luffy Yukarılara oynayan adam. Nova'larla aynı siklette değil artık.
İşte onlarda buna güveniyorlar.En azından bir avantajları var diğer yonkolara o da yok.Bence çekip alamaz kılıcı ama belirli miktarda saldırı gücünü kısıtlayacaktır tabi meyve gücü
Shanks ın sağ bırakma ihtimali diğerlerine göre fazla bu yüzden seçmiş olabilirler.Gülüyorsunuz ama öyle olma ihtimali epey fazla. Yoksa hedef olarak Shanks'ı seçmezler ittifak olarak.Tek başına alamaz ama tuzak kurup üzerine çullanırlarsa şansları var.
Ondan bahsediyorsan değildir derim. O eğlence var diye gitmiştir. Garp bu seride eğlence için dövüşen tek adam zaten.Şimdiki denizcilerin amacı o olur bence de ama Garp'ın da mı amacı oydu acaba
Bu adamın tutan teorisi yok ya.Adam yapıyor diyorum beyler.