Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Çerlo bırak bu işleri Pica'yı Kaku'ya dövdürtüyon sonra gelip hikaye anlatıyorsun :)
2 yıl önceki Kaku kim Pica'yı yenmek kim böyle düşünmenin tek sebebi Zoro'nun Pica'yı bozuk para gibi harcamasıdır ve olayın sadece Zoro ile alakası vardır diğer tüm olayların Zoro ile alakasının olması gibi :artiz:
 
2 yonkou arasındaki savaşa denizciler de karışır mı? Shiki vs Roger olayında büyük bir filo gidiyodu sanırım. Neden karışıyolar? İkisi yesin dursun birbirini daha iyi değil mi?
 
İddia ediyorum Luffy su haliyle: Filo Amirali, Amiraller, Yonkou Kaptanları, Dragon hariç her karakteri alabilir. Veiwel'den de umutluyum ama o herif sakata benziyo onu da alamayabilir ama onun dışında rakibi yok. Herif cidden aşmış bazı şeyleri 2 yılda.
:bilmem:Bilemiyorum..Mihawk'ı falanda alamayabilir veya gorosei,sabo..
 
@Densetsu no Samurai

Luffy mi zor indirdi? Adam G4 geçince top gibi oynadı ne zoru. O dövüşü tekrar açıp okumanı tavsiye ederim. Luffy ile Dof arasında ki siklet farkını anlaman için. Sabo kim allasen Dof'u alacak bi de Zoro örnek vermişsin. Law'ın yenemediği Dof'u Zoro mu yenecek. Zoro ile oynardı Dof uğraşmazdı bile. Luffy Fuji'yi de övdü ama ilk fırsatta daldı, he yenemez orası ayrı ama kolay kolay yenilmezde artık. Uzun lafın kısası Luffy Yukarılara oynayan adam. Nova'larla aynı siklette değil artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık