Ahahaha ben biliyorum da sonucun ne olacağını da Teach ın o odun tarzı gemisiyle bildiğin yıkmaya gibi gidiyor oluşu ayrı olay.Peki yoksa çok temiz yüzü var Dragon sama nın
@k@isoku şaka manasın da dedim ama cidden belli olmaz.
Ahahaha ben biliyorum da sonucun ne olacağını da Teach ın o odun tarzı gemisiyle bildiğin yıkmaya gibi gidiyor oluşu ayrı olay.Peki yoksa çok temiz yüzü var Dragon sama nın
Adam kendisi gibi kütükleri seviyor işte İlk gemisi efsaneydi. 4 kütüğü birleştirmiş geziyor kırık yaAhahaha ben biliyorum da sonucun ne olacağını da Teach ın o odun tarzı gemisiyle bildiğin yıkmaya gibi gidiyor oluşu ayrı olay.
Why not?Şu tiple mi?
Adam benim işim dövüşmek diye bağırıyor be.
Bunun trollüğünü hemen sezmiştim bildiğin üzereWhy not?
Onun yıkılışı da ayrı olay.Adam kendisi gibi kütükleri seviyor işte İlk gemisi efsaneydi. 4 kütüğü birleştirmiş geziyor kırık ya
Ee? Hemen dediğin ondan 2 sayfa sonra zaten anlaşıldı karakterin troll olduğu. Sende Teach adayı bastığında Daragon topuk yaparken anlarsın artık. Ama o zaman çok geçtir. :/Bunun trollüğünü hemen sezmiştim bildiğin üzere
Olsun sen anlayamadın mesela sezgilerimi niye sıradanlaştırıyorsunEe? Hemen dediğin ondan 2 sayfa sonra zaten anlaşıldı karakterin troll olduğu. Sende Teach adayı bastığında Daragon topuk yaparsın anlarsın artık. Ama o zaman çok geçtir. :/
Geminin(!) mi?
4 kütüğün ya Lufyler Skypia ya çıkarken dalgadan batmadı mı o 4 kütük?Olsun sen anlayamadın mesela sezgilerimi niye sıradanlaştırıyorsun
Geminin(!) mi?