Hemen konu değiştirip çamura yatıyorsun standart pisiccik hareketleriKyaa Daragon-sama
Kyaa! Ne kadar uyumlular.
Hemen konu değiştirip çamura yatıyorsun standart pisiccik hareketleriKyaa Daragon-sama
Kyaa! Ne kadar uyumlular.
O değilde Sabo reizin Mera mera ile antreman yapması ve ateşli tekmeler atması falan çok iyiydi.Belki hala aynı kütüklerdir
Konumuz zaten Daragon du lan. Ne değiştirmesi?Hemen konu değiştirip çamura yatıyorsun standart pisiccik hareketleri
Bir anda geri döndün o yüzdenKonumuz zaten Daragon du lan. Ne değiştirmesi?
Sabo için çok sıradan bence. Herif ateş tanrısı olcak Dragonla alevli fırtına çıkarırlarO değilde Sabo reizin Mera mera ile antreman yapması ve ateşli tekmeler atması falan çok iyiydi.
"O fikir adamı gücü yok.s" diyen büyük bir kesim var forumumuzda.Trollemiş olmuyorsun. Tersi trollemektir.
En son Sengokuya diyorlardı aynısını :/"O fikir adamı gücü yok.s" diyen büyük bir kesim var forumumuzda.
Ahahha neydi devrim ateşi mi diyordun.Bir anda geri döndün o yüzden
Sabo için çok sıradan bence. Herif ateş tanrısı olcak Dragonla alevli fırtına çıkarırlar
Ne yapalım genel tartışmada Gintoki resimleri mi yollayalım birbirimize? Daragon'un seviyesinden bahsediyorduk ve senin tahmin güünden bende devam ettirdim.Bir anda geri döndün o yüzden
Yeap. Ama benden önce 1 kişi daha aynı yakıştırmayı yapmış ya :/Ahahha neydi devrim ateşi mi diyordun.
Büyük bir kesim miydi ? Ben bir iki isim biliyorum. Onlarda bence kendi dediklerine inanmıyordurlar."O fikir adamı gücü yok.s" diyen büyük bir kesim var forumumuzda.