@Sabo karakterlerin gücünü yansıtamayan 1 tane dövüş yok demişsin o zaman bana kingin haki seviyesi hakkında bilgi verebilir misin ? yada meyvesi hakkında ? king dediğimiz adam tüm vs boyunca üstün geldi sonra da kh ile bu üstünlük zoro'ya geçti tüm savaş boyunca final saldırısı hariç king'in ateş kombinasyonlu saldırısını görmedik, tüm savaş boyunca king'in marco'ya kullandığı gibi uzak menzilli saldırı kullandığını görmedik üstüne üstlük king sürekli olarak saldırılarını yaparken zoro'nun dibine girdi, zoro gibi ateşi kesebilen biri en güçlü saldırısı ateş kombinasyonlu bir saldırı olan king ile karşılaştı güçten ziyade zoro'nun avantajı var burda, sonra da bu adamın güç seviyesi hakkında yorum yap .d
yada tobi roppo üyelerinin haki seviyesi hakkında bilgimiz var mı ulti'yi gördük , whos who'yu gördük haki kullanımında peki diğer üyeler ? evrenin temel güç sistemi haki ve meyve üzerine kuruluyken biz karakterlerin haki seviyesi hakkında bir şey bilmeden güç seviyesi konuşmaya çalışıyoruz gerçekten iyi yansıtılmış hali bu mu ?
Kaido'nun aynı anda hem güçlendiğini hem de güçten düştüğünü gördük, luffy'nin sürekli olarak vites değiştirdiğini, kaido'nun yeni teknikler kullandığını gördük savaş bittiğinde yorum yapmak baya zor olucak
güç artışından bahsetmissin ben p upların saçma olduğundan bahsettim verdiği güç artışından bahsetmedim mesela zoro'nun kh açıp aynı zaman sürecinde kh kaplaması, luffy'nin nika mevzusu gibi, law'dan bahsetmeme gerek bile yok sadece çatıdaki law ve big mom vssindeki law bile farklı
8 yaşında ağlayan bir çocuğu niye panellerce, bölümlerce görüyorum ? hiçbir özelliği olmayan eleman niye ana odakta ben de bunu anlamıyorum.
law'ın 3-5 saldırısı koca bir yonkounun düştüğü dövüşe iyi demem için yeterli değil üstelik dövüşün büyük bir çoğunluğu off panel iken , big mom'ın meyve kombinasyonlu saldırılar yapabildiğini görmüştük ama ne hikmetse bildiğimiz o hommiesler kendi başlarına savaşıyorlar sanki.
ek olarak
Big mom vs law & kid
izou vs cp0
drake vs cp0
bazı tobi roppo vsleri
big mom'ın motorla ezilmesi
bunlar da güç kısmını iyi yansıtamayan dövüşler