O hükümetten Morgan bile kaçıyor la yine gelmiş gorosei gorosei konuşuyorsunMeyve 800 yıl kaçmış hükümetten
O hükümetten Morgan bile kaçıyor la yine gelmiş gorosei gorosei konuşuyorsunMeyve 800 yıl kaçmış hükümetten
Shanks, Rayleigh'e "Çok şaşırdım, kaptanla aynı sözleri söylüyordu. Hangi sözler olduğunu biliyorsun." dedi ya. Sen tanımıyorsun ama Shanks tanıyor.Luffy karakterini de meyveden önce tanımıyoruz bir tek Shanks'a katılmak için gözünü çıkaracağını gördük o kadar.
Kaido da haki basıyor.Böyle bir şey de yok. Kaido, Koca Ana gibi karakterler çok daha güçlü hâlâ Luffy'den. Hakisi tampon görevi görüyor. Kaplamayı kapatıp savaşsalar Kaido parçalar yine.
Tamam, ikisi de kapatsa Kaidō parçalar diyorum.Kaido da haki basıyor.
Olabilir ama kesin konuşamazsın. Luffy daha veletken hakisiz deniz krallarını fiziksel gücüyle tokatlıyordu. Luffy fiziksel gücü çok vurgulanan bir karakter.Tamam, ikisi de kapatsa Kaidō parçalar diyorum.
Nasıl veletken? Linlin'in dev kabilesini darmadağın ettiği yaşta Luffy, Shanks gelsin diye ağlıyordu deniz kralının önünde. Gördüğümüz en küçük deniz kralı falandı o da. 17 yaşında tokatlıyordu ki sadece fiziksel gücü değil meyveden gelen bir momentumla vurdu hayvana. Ayrıca Kuja'lılar da deniz kralı avlayıp yiyor afiyetle, çok matah bir hareket değil.Olabilir ama kesin konuşamazsın. Luffy daha veletken hakisiz deniz krallarını fiziksel gücüyle tokatlıyordu. Luffy fiziksel gücü çok vurgulanan bir karakter.
Morgan, Garp'tan kaçtıO hükümetten Morgan bile kaçıyor la yine gelmiş gorosei gorosei konuşuyorsun
O sıra hatırladığı sözler meyveyi yedikten sonra söylediği sözler.Shanks, Rayleigh'e "Çok şaşırdım, kaptanla aynı sözleri söylüyordu. Hangi sözler olduğunu biliyorsun." dedi ya. Sen tanımıyorsun ama Shanks tanıyor.
Baktım şimdi, öyle bir detay göremedim. Atar mısın hangi sayfada geçiyor bu detay?O sıra hatırladığı sözler meyveyi yedikten sonra söylediği sözler.
Garp dediğin hükümetin kahramanı yani düşün Herif uyuyordu ya çok umursamadı o an. Denizciler de elden kaçırmış.Morgan, Garp'tan kaçtı
Böyle de kendi kalene gol atarsın.
Bilinçsiz tartışmacı xD