Yoru dünyanın en sert kılıcı gibi geliyor bana.Bu bazı kılıçların ekstra özellikleri var.
Rogerın kılıcı daha büyük şok dalgası atıyor.
Enma haki emerek daha fazla saldırı gücü ortaya çıkarıyor.
Sizce diğerlerinin gücü nedir?
Yoru dünyanın en sert kılıcı gibi geliyor bana.Bu bazı kılıçların ekstra özellikleri var.
Rogerın kılıcı daha büyük şok dalgası atıyor.
Enma haki emerek daha fazla saldırı gücü ortaya çıkarıyor.
Sizce diğerlerinin gücü nedir?
Şimdi aklıma geldi. Çok uzaktaki yerlere bile slash atabiliyor. Acaba en uzağa slash atabilecen kılıç mı? Etkisini kaybetmeden uzaklara atabiliyor.Yoru dünyanın en sert kılıcı gibi geliyor bana.
Yosun seri sonu Akainu'nun hayalini kuramayacağı yerlerde olacak.Yosun seri sonu Akainu seviyesine gelirse öpsün başına koysun.
Verin modlukta rahatlasın arkadaş banlanmaya razıyım.Dayanamıyorum abi, dayanamıyorum, Garp'a yapılan bu haksızlığa dayanamıyorum. Sevilmeyecek bir yanı mı var bu herif,in heh sevilmeyecek bir yanı mı var? Bir gün mod olacağım, olduğum gün Linlin'e ve Garp'a laf atmış olanların hepsini banlayacağım evet banlayacağım (burayı korkunç bir kahkaha tonunda okuyun, hakkını verin)hahahahahaah!
Cennet?Yosun seri sonu Akainu'nun hayalini kuramayacağı yerlerde olacak.
Güzel cevap.Cennet?
Meyveyi çok kişi yemiş mi bilmiyoruz. Shanks bilerek yapsa bu belli olurdur rastgele yiyor meyveyi.Ben meyve Luffy'i seçmiştir demiyorum. Şu zamana kadar meyveyi yiyen çoğu kişi uyandıramamıştır, Luffy'nin kişiliği uyduğu için uyandı diyorum. Shanks bilerek yaptı belki de bunu. Meyvenin özelliklerini Gorosei biliyorsa, Laugh Tale'a giden Roger korsanları da biliyordur. Meyveyi uyandıracak birini arıyordu belki de.
Böyle bir şey de yok. Kaido, Koca Ana gibi karakterler çok daha güçlü hâlâ Luffy'den. Hakisi tampon görevi görüyor. Kaplamayı kapatıp savaşsalar Kaido parçalar yine.Elemanın fiziksel gücü şuan Kaido ile eşleşiyor, sen diyorsun ki Ave şöyle böyle.