Çok güzel sahneler ya. Ne güzeldi One Piece. Üzüldüm şimdiki halini düşününce.Ben de Tama fanı olarak Rika diyeyim de centilmenlik olsun
Çok tatlı şu merdivenle gelişi falan.
Çok güzel sahneler ya. Ne güzeldi One Piece. Üzüldüm şimdiki halini düşününce.Ben de Tama fanı olarak Rika diyeyim de centilmenlik olsun
Çok tatlı şu merdivenle gelişi falan.
Chopperın esas meyvesi kirpilerin tanrısı çıkabilir, umudunu kaybetme.Wano'da 1 kirpi zoanı görmeyi çok isterdim. Karşımıza çıkmaz herhalde daha da.
İyi ki görmemişiz dostum götünden tavuk kafası çıkan eleman ve yere basamayan zürafadan sonra isabet olmuş.Wano'da 1 kirpi zoanı görmeyi çok isterdim. Karşımıza çıkmaz herhalde daha da.
Öyle abidik gubidik değil yav çok ucube şey çizdi. Böyle savunması bhakisi çok kuvvetli diken ata ata dövüşen bi eleman iyi giderdi. En azından kafasını fırlatan kingden iyi olurduİyi ki görmemişiz dostum götünden tavuk kafası çıkan eleman ve yere basamayan zürafadan sonra isabet olmuş.
Yardımın için teşekkür ederim. Çok ihtiyacım vardı iyi oldu. Etkileşimine etkileşim verdim. Niye bu kadar garipsedin?Ocak ayından beridir olan mesajlara emoji attığında sos çağrısında bulunduğunu anlayıp yardım ettim daha ne
İşin şakası bir yana ne oldu yav harbi soruyorum ?
Meyve ilkin Luffy'i büktü sanki.Size bir taktik veriyorum arkadaşlar.
Serinin son 10 bölümündeki olayların hepsini kabul etmeyin. Luffynin meyvesi hala lastik ve uyanış olarak gerçekliği büküyor. Bu şekilde yorumlayinca son savaş gayet güzel geliyor. Goroseiler falan hiç bilgi vermedi o sahneleride çıkarın.
Hani adam 1049 bölüm yazmış. 5,10 sahne çıkarsak ayıp etmemiş oluruz sanırım.
Size bir taktik veriyorum arkadaşlar.
Serinin son 10 bölümündeki olayların hepsini kabul etmeyin. Luffynin meyvesi hala lastik ve uyanış olarak gerçekliği büküyor. Bu şekilde yorumlayinca son savaş gayet güzel geliyor. Goroseiler falan hiç bilgi vermedi o sahneleride çıkarın.
Hani adam 1049 bölüm yazmış. 5,10 sahne çıkarsak ayıp etmemiş oluruz sanırım.
Bu yine iyi ya sıkıntı yok. Hadi bunuda sil 1049 bölüm yazmış adam uykusuz vaktine gelmiştirBen bu sahneyi unutamam. Hala kabuslarıma giriyor.