Siyasete girecek cevapları atlıyorum Luffy net gs taraftarıdır. Şapkası bile varNerrede hani? Valla hep bir bahane sizde.
Luffy FETO ise bu balonlaru uçuranlarda GS'dir...
Siyasete girecek cevapları atlıyorum Luffy net gs taraftarıdır. Şapkası bile varNerrede hani? Valla hep bir bahane sizde.
Luffy FETO ise bu balonlaru uçuranlarda GS'dir...
Dua ve himmetle buraya gelmiştir Luffy GS gibi doğru diyorsun. Kesin GS'lidir, GS'ye çekmiş...Siyasete girecek cevapları atlıyorum Luffy net gs taraftarıdır. Şapkası bile var
Dua ile himmet ile ayağa kaldırılıyor gs taraftarı tabi xDSiyasete girecek cevapları atlıyorum Luffy net gs taraftarıdır. Şapkası bile var
Dua ve himmetle buraya gelmiştir Luffy GS gibi doğru diyorsun. Kesin GS'lidir, GS'ye çekmiş...
Şimdi kimin dua ettiği önemli tabi. Retöcüsü var aslan gibi olanı var. Bir değilDua ile himmet ile ayağa kaldırılıyor gs taraftarı tabi xD
Kaido düşecek işte ne olabilir başka.3 ihtimal var….
1-Ya yine boş abartı
2- Ya Yine Luffy düşüyor(Artık bu olmaz bence)
3- ZKK(Evet yanlış görmediniz skksskks)
Onun dışında… bir de Kaido’nun düşmesi olur ama Luffy’nin pardon Nika’nın… Kaido’yu düşürmesine böyle tepki vermek saçma olur… o yüzden onu eklemedim…
Kaido illa ki düşecek… verdiği tepki bunaysa ağır söverim sksmsmKaido düşecek işte ne olabilir başka.
Ulan Oda girmeyecektin şu Nika meselesine arkadaş. Ben bile bu olay sonucu uzaklaştım lan seriden. Eskiden tuğla atardım en çöp bölümlere bile. Kral hakiyle çata pata yenecekti işte. Hadi bari meyve Zoan çıkmasaydı la.
Neyse Wano bitsin eğer mesele korktuğum gibi Karasakal'a dönerse naparım bilmiyorum.
Ps: Yorum bölümle biraz alakasız oldu. Ya da en iyisi direkt genel tartışmaya taşıyam.
Yine mi patladın be Zorohttps://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/ujk5wj
Şuna bakarmisiniz reddit gördüm harbiden mantıklı geldi. Kaido aşağı da duruyor. Adam gidiyor düz slash atıyor. Sonra kaçırdım diyor
Rika fanlığımı bir kenara bırakarak Tama diyorum.@Rika sen bırak şimdi beyazbıyık korumayı da şunu belirleyelim; Rika mı daha tatlı yoksa Tama mı? Toko reisi özgün şaka anlayışından dolayı ayrı bir kulvara koyuyorum onun yeri ayrı ama ikisi arasında kararsızım.
Doldurmaların kesildiği şekliyle animesine tekrar bakıyorum da bu aralar
Ben de Tama fanı olarak Rika diyeyim de centilmenlik olsunRika fanlığımı bir kenara bırakarak Tama diyorum.