Akainu=Aokiji>Jozu>King>KaidouKing'in savunması > Kaido'nun savunması diyen adama Jozu > King > Kaido üçgenini kurdurduk.
Akainu=Aokiji>Jozu>King>KaidouKing'in savunması > Kaido'nun savunması diyen adama Jozu > King > Kaido üçgenini kurdurduk.
Ateşi aktif halde değildi ki? Savunması düşüyor o zaman tabi deler.Amiral dal ile deldi adamı.
King temsili.Ateşi aktif halde değildi ki? Savunması düşüyor o zaman tabi deler.
Olanı söylüyorum çizilen sahnede ateşi aktif gözükmüyor. Bir yerinden uydurmadım herhalde. Yüzde yüzünde olmadığını da her insan tahmin eder taraflı bakmadığı sürece. Sahneyi de görmedik ayrıca sinsi atak ihtimali hala geçerli. Ben bıktım siz bıkmadınız benimle dalga geçmeye çalışmaktan.King temsili.
Yüzde 2'sindeymiş. Uyuyormuş. Sinsi atak yapmış. Şimdi de ateşi aktif değildi. Başka ne çıkacak acaba ? Queenle tavla atarken kızıp birbirlerine saldırmışlar ve Aramaki kendisine saldırdıklarını zannetmiş. O yüzden öyle konuşmuş. Bunu ne zaman söyleyeceksin
Savaşırken ateşin aktif olmadığı nereden çıktı? Herifin yakalanmış haline göre savaşı yorumluyorsun.Olanı soluyorum çizilen sahnede ateşi aktif gözükmüyor. Bir yerinden uydurmadım herhalde. Yüzde yüzünde olmadığını da her insan tahmin eder taraflı bakmadığı sürece. Sahneyi de görmedik ayrıca sinsi atak ihtimali hala geçerli. Ben bıktım siz bıkmadınız benimle dalga geçmeye çalışmaktan.
Sizde öyle yapıyorsunuz ne farkı var benim dediğimden? Ben gördüğüm şey üzerinden yorumluyorum en azından.Savaşırken ateşin aktif olmadığı nereden çıktı? Herifin yakalanmış haline göre savaşı yorumluyorsun.
Biz ne yapmışız yav. Gözükmeyen savaşta King'in ateşi yanmıyordu diyorsun.Sizde öyle yapıyorsunuz ne farkı var benim dediğimden? Ben gördüğüm şey üzerinden yorumluyorum en azından.
Sizde tam tersini söylüyorsunuz işte. Gözükmeyen savaşta ateşinin yandığını nereden biliyorsun? Ben öylede olabilir diyorum.Biz ne yapmışız yav. Gözükmeyen savaşta King'in ateşi yanmıyordu diyorsun.
%17 gücünde, ateşi yanmıyor ve sinsi atağa kurban gitmiş. Yoksa biliyosun King çok büyük adam.Sizde tam tersini söylüyorsunuz işte. Gözükmeyen savaşta ateşinin yandığını nereden biliyorsun? Ben öylede olabilir diyorum.