Jozu vs King savunması?Animede King'in yansıtılışını gayet doğru buluyorum. Sanji'yi ezmesi, Marco'yu zorlaması bunlar hep olması gereken şeylerdi. King Kaido'dan dayanıklı demedim bu arada daha zor aşılan bir savunması var sadece.
Jozu vs King savunması?Animede King'in yansıtılışını gayet doğru buluyorum. Sanji'yi ezmesi, Marco'yu zorlaması bunlar hep olması gereken şeylerdi. King Kaido'dan dayanıklı demedim bu arada daha zor aşılan bir savunması var sadece.
Kılıç ustalarına karşı Jozu'nun savunması daha işe yarar. Ama genel savunma anlamında King daha iyidir.Jozu vs King savunması?
Fiziksel darbelere karşı da Jozu daha dayanıklıdır.Kılıç ustalarına karşı Jozu'nun savunması daha işe yarar. Ama genel savunma anlamında King daha iyidir.
Öyle de olabilir şaşırmam. Adamın tüm olayı savunması çünkü neredeyse. Ama King'in de çok aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.Fiziksel darbelere karşı da Jozu daha dayanıklıdır.
King'in savunması > Kaido'nun savunması diyen adama Jozu > King > Kaido üçgenini kurdurduk.Öyle de olabilir şaşırmam. Adamın tüm olayı savunması çünkü neredeyse. Ama King'in de çok aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum.
MF'de WB 3-5 kez kurtarıldı. Biri Marco idi. Diğeri Jozu. Bir kere de Luffy kurtardı.Yav Zoro her bi saldırı blokladığında Luffy'i kurtardı diyordunuz 4 5 kere kurtarmıştı çatıda. Luffy'i yuttu Kaido öldü mü?
Savunma ayrı dayanıklılık ayrı. Kaido'yu yeri geliyor Kinemon, Kiku falan delebiliyor Jozu'ya karşı bir şey yapamaz bunlar muhtemelen. O da tamamen meyvesinden ötürü işte.King'in savunması > Kaido'nun savunması diyen adama Jozu > King > Kaido üçgenini kurdurduk.
Onlar kesiyordu Zoro kesemiyordu haki emcükletmese. Orada haki kullanımı farkı var büyük ihtimalle. King'e zarar verebilirler yani.Savunma ayrı dayanıklılık ayrı. Kaido'yu yeri geliyor Kinemon, Kiku falan delebiliyor Jozu'ya karşı bir şey yapamaz bunlar muhtemelen. O da tamamen meyvesinden ötürü işte.
King'in sırrını çözemezlerse yine zarar veremezler. Zoro bile hasar bırakamıyordu onun öncesinde. Orada kilit unsurlardan biri Kral Haki kullanımı zaten. Kınlar Ryo kullanıyordu, King'e yetmez bu.Onlar kesiyordu Zoro kesemiyordu haki emcükletmese. Orada haki kullanımı farkı var büyük ihtimalle. King'e zarar verebilirler yani.
Amiral dal ile deldi adamı.King'in sırrını çözemezlerse yine zarar veremezler. Zoro bile hasar bırakamıyordu onun öncesinde. Orada kilit unsurlardan biri Kral Haki kullanımı zaten. Kınlar Ryo kullanıyordu, King'e yetmez bu.