Öyle yaşamak lazım birazda bu hayatı. Monotonluk bana göre değil.Patlamaya hazır dinamit gibisin
Öyle yaşamak lazım birazda bu hayatı. Monotonluk bana göre değil.Patlamaya hazır dinamit gibisin
Başka konularda da bu kadar azimli misin?Öyle yaşamak lazım birazda bu hayatı. Monotonluk bana göre değil.
Ne gibi hocam?Başka konularda da bu kadar azimli misin?
Kuracağız animasyon şirketi.Eğer param olurda animasyon işine girersem op animesini bana versinler.
Davana sonuna kadar sahip çıkıyorsun,Alberto olsa gözleri dolardı.Ne gibi hocam?
Hayatta tutkuyla bağlı olduğum çoğu şeye karşı böyleyim. Sahip çıkarım onlara, savunurum. Kim ne derse desin ifade özgürlüğünden yanayım ben.Davana sonuna kadar sahip çıkıyorsun,Alberto olsa gözleri dolardı.
Montana animasyon şirketi kurarsa WB'den korkan Akainu yerine Akainu'dan korkan WB yapar. Kalbim buna dayanmaz.
Animede King'in yansıtılışını gayet doğru buluyorum. Sanji'yi ezmesi, Marco'yu zorlaması bunlar hep olması gereken şeylerdi. King Kaido'dan dayanıklı demedim bu arada daha zor aşılan bir savunması var sadece.En azından King Kaido'dan daha dayanıklı demez animesinde.