Kafaya saplayacaktı ne kolu ne omzu yav? Adam ölecekti Jozu kurtardı işte. Manga sayfası attık?Çer çöpü geç buzdan mızrakla anca kolunu omzunu delerdi. Aokiji'nin q'suna gitmez Wb ulti atsa hadi neyse
Kafaya saplayacaktı ne kolu ne omzu yav? Adam ölecekti Jozu kurtardı işte. Manga sayfası attık?Çer çöpü geç buzdan mızrakla anca kolunu omzunu delerdi. Aokiji'nin q'suna gitmez Wb ulti atsa hadi neyse
Kelle’nin yarısı yokkende tekliyor.Komple kellesizken daha tehlikeli bence önüne geleni teklerdi sjsjsjajÇer çöpün delip geçtiği WB bu. O kelle gidecekti.
WB dikkati dağınıkken bile darbe almadı Amirallerden daha sonra kriz geçirip kan kustu da gelip vurabildiler.Bu adam Akainu ile magma veledi diye dalga geçen bir herif. Aokiji'nin saldırısını ciddiye aldığını sanmıyorum ben.
Kelle'nin yarısı koparsa bir nebze dayanabiliyor, komple koparsa şansı yok. WB o kadar beyinsiz değildir.Kelle’nin yarısı yokkende tekliyor.Komple kellesizken daha tehlikeli bence önüne geleni teklerdi sjsjsjaj
Ben çok objektifim demedim de seninde amiralci olduğun gerçeği gün gibi ortada yani inkar etmeye gerek yok. Toksik yorum yaptığımı düşünmüyorum senin biraz sinirlerin zıplamış sanki. Ben ölecek duruma geleceğine inanmıyorum, sen inanıyor olabilirsin tabi ki.Sen çok mu objektifsin de karşıdakine sen şucu bucusun o yüzden öyle söylüyorsun diyorsun? Bak bu tarz toksikleşeceksen tartışmayalım boşa. Adamın kelle gidiyordu Jozu kurtardı manga sayfası atıyorum. Bir şey olmazdı diye düşünen kendi bilir, laf söylemiyorum
Kanks adam beyne ihtiyacı olmadığı kanıtladı tepeden aşağı billur.Kelle'nin yarısı koparsa bir nebze dayanabiliyor, komple koparsa şansı yok. WB o kadar beyinsiz değildir.
Kafaya magma yemiş ölmemiş o saldırıdan çok daha basit bir buzdan mızrak darbesiyle kafasının delinip öleceğini mi düşünüyorsun? Gelişine çakar kafayı kırar o buzuKafaya saplayacaktı ne kolu ne omzu yav? Adam ölecekti Jozu kurtardı işte. Manga sayfası attık?
Yav şu forumda biri bir şey deyince hemen ocusun bucusun ühühühü demenin mantığını anlamadım. Sen de Yonkocusun çok belli değil mi? Yazma o zaman boş tartışmayalım gözünü sevdiğmi.Ben çok objektifim demedim de seninde amiralci olduğun gerçeği gün gibi ortada yani inkar etmeye gerek yok. Toksik yorum yaptığımı düşünmüyorum senin biraz sinirlerin zıplamış sanki. Ben ölecek duruma geleceğine inanmıyorum, sen inanıyor olabilirsin tabi ki.
Çok yapabileceğini düşünüyorsun yaşadığım mahalleyi söyleyim gel forumdan yaz yap reis merak ettim.