Jozu olmasa WB daha savaşın başlarında ölecekti yani öyle mi? Bilemiyorum bana amiralci olduğun için böyle düşünüyorsun gibi geldi.Fikir farkı bence ölecekti mızraklar dört bir yandan kafasına saplanacaktı, yaşayamaz öyle.
Jozu olmasa WB daha savaşın başlarında ölecekti yani öyle mi? Bilemiyorum bana amiralci olduğun için böyle düşünüyorsun gibi geldi.Fikir farkı bence ölecekti mızraklar dört bir yandan kafasına saplanacaktı, yaşayamaz öyle.
Ühühü ühühü amiralci moduna girdin hemen. Fikirlere saygı duymuyorsan tartışma King'cim.Jozu olmasa WB daha savaşın başlarında ölecekti yani öyle mi? Bilemiyorum bana amiralci olduğun için böyle düşünüyorsun gibi geldi.
Ölürdü zaten WB'de, hasardan değil gülmekten ölürdüJozu olmasa WB daha savaşın başlarında ölecekti yani öyle mi? Bilemiyorum bana amiralci olduğun için böyle düşünüyorsun gibi geldi.
Çer çöpün delip geçtiği WB bu. O kelle gidecekti.Aokiji'nin mızraklarına kafa atarak kırar Wb lan mızrak nedir koluna omzuna saplanır iki kan akar geçer gider mevzu.
Fikrine saygı duymadığımdan değil amiralci olduğun için bu fikre kapıldığını düşündüm sadece. Öyle bir senaryo gerçekleşmediği için nasıl bir sonucu olur bilemeyiz sadece tahmin yürütebiliriz.Ühühü ühühü amiralci moduna girdin hemen. Fikirlere saygı duymuyorsan tartışma King'cim.
Çer çöpü geç buzdan mızrakla anca kolunu omzunu delerdi. Aokiji'nin q'suna gitmez Wb ulti atsa hadi neyseÇer çöpün delip geçtiği WB bu. O kelle gidecekti.
Sen çok mu objektifsin de karşıdakine sen şucu bucusun o yüzden öyle söylüyorsun diyorsun? Bak bu tarz toksikleşeceksen tartışmayalım boşa. Adamın kelle gidiyordu Jozu kurtardı manga sayfası atıyorum. Bir şey olmazdı diye düşünen kendi bilir, laf söylemiyorumFikrine saygı duymadığımdan değil amiralci olduğun için bu fikre kapıldığını düşündüm sadece. Öyle bir senaryo gerçekleşmediği için nasıl bir sonucu olur bilemeyiz sadece tahmin yürütebiliriz.
Bu adam Akainu ile magma veledi diye dalga geçen bir herif. Aokiji'nin saldırısını ciddiye aldığını sanmıyorum ben.Ölürdü zaten WB'de, hasardan değil gülmekten ölürdü