Bu o saldırı gibi değil her taraftan saplıyor, kelleyi komple alırdı.Kafasının yarısı yokken yaşamaya devam edebilen adama koyacağını sanmıyorum.
Bu o saldırı gibi değil her taraftan saplıyor, kelleyi komple alırdı.Kafasının yarısı yokken yaşamaya devam edebilen adama koyacağını sanmıyorum.
WB hiçte öyle tedirgin durmuyor valla, bu adamın tek darbede öleceğine ihtimal vermem ben.Bu o saldırı gibi değil her taraftan saplıyor, kelleyi komple alırdı.
Şaşırıyor başta ünlem çıkıyor. WB'nin en fazla şaşıracağı şekil o zaten kolay kolay aşırı tepki vermez.WB hiçte öyle tedirgin durmuyor valla, bu adamın tek darbede öleceğine ihtimal vermem ben.
OP'yi gerçek dünya gibi değerlendirmemek lazım. Öyle bakarsan çoktan ölmüş olması gerekirdi zaten adamın dört yüzden fazla yarası vardı. WB'nin kellesini almak kolay mı o kadar.Şaşırıyor başta ünlem çıkıyor. WB'nin en fazla şaşıracağı şekil o zaten kolay kolay aşırı tepki vermez.
Jozu kurtarma gereği duyuyorsa WB o durumda sıkıntıdaydı demektir.OP'yi gerçek dünya gibi değerlendirmemek lazım. Öyle bakarsan çoktan ölmüş olması gerekirdi zaten adamın dört yüzden fazla yarası vardı. WB'nin kellesini almak kolay mı o kadar.
Sıkıntıda olması ayrı ölecek olması ayrı. Sağlam bir hasar alırdı belki ama savaşa devam ederdi diye düşünüyorum. Haki basarsa ciddi bir hasar bile almazdı zaten.Jozu kurtarma gereği duyuyorsa WB o durumda sıkıntıdaydı demektir.
Fikir farkı bence ölecekti mızraklar dört bir yandan kafasına saplanacaktı, yaşayamaz öyle.Sıkıntıda olması ayrı ölecek olması ayrı. Sağlam bir hasar alırdı belki ama savaşa devam ederdi diye düşünüyorum. Haki basarsa ciddi bir hasar bile almazdı zaten.
Haki o kadar mı işlenmediydi ya o zamanlarFikir farkı bence ölecekti mızraklar dört bir yandan kafasına saplanacaktı, yaşayamaz öyle.