Amiralciyim, ağlayacaksanız yazmayın. Önceden bilip yazın.
Olay aynen böyle mi gelişti hocam ?Kafaya saplayacaktı ne kolu ne omzu yav? Adam ölecekti Jozu kurtardı işte. Manga sayfası attık?
Kanks çok ciddiye alıyorsun.Eğlenmene bakÇok yapabileceğini düşünüyorsun yaşadığım mahalleyi söyleyim gel forumdan yaz yap reis merak ettim.
Aynen çok ciddiye alıyorum, amiral konularını gezip raporluyorum falan kapatın diye.Kanks çok ciddiye alıyorsun.Eğlenmene bak
Söylediğin şey bana abartı geldi o yüzden öyle dedim. Dağ gibi adamı iki buz mızrağına öldürtüyorsun, yakıştıramadım.Yav şu forumda biri bir şey deyince hemen ocusun bucusun ühühühü demenin mantığını anlamadım. Sen de Yonkocusun çok belli değil mi? Yazma o zaman boş tartışmayalım gözünü sevdiğmi.
Yav King > Kid diyen adamsın bana objektiflik öğretmeye soyunuyorsun. Nasıl delirmeyim nasıl?Söylediğin şey bana abartı geldi o yüzden öyle dedim. Dağ gibi adamı iki buz mızrağına öldürtüyorsun, yakıştıramadım.
O eskidendi.Artık oyunu kuralına göre oynuyorum.Şekil AAynen çok ciddiye alıyorum, amiral konularını gezip raporluyorum falan kapatın diye.
King > uyanış öncesi Kid. Bunda da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum, BM savaşı öncesi sorsan King alır diyenler daha fazla olurdu.Yav King > Kid diyen adamsın bana objektiflik öğretmeye soyunuyorsun. Nasıl delirmeyim nasıl?
Kid'in zaten uyanışı olduğu için sen şimdi en başından beri Kid > Alberto'yu kabul ediyordun yani?King > uyanış öncesi Kid. Bunda da yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum, BM savaşı öncesi sorsan King alır diyenler daha fazla olurdu.