Olan tamamen bu kardeşim, doğruları söylediğim için vatan haini ilan edildim.Olay aynen böyle mi gelişti hocam ?
Olan tamamen bu kardeşim, doğruları söylediğim için vatan haini ilan edildim.Olay aynen böyle mi gelişti hocam ?
Haşa. Kid > King diye bir şey söz konusu değil benim için. En fazla denkler der geçerim. O da uyanış sayesinde işte.Kid'in zaten uyanışı olduğu için sen şimdi en başından beri Kid > Alberto'yu kabul ediyordun yani?
Akainu: Kızıl it saldırısı!
Burada kurtarılma gereği duymamış. Bir de dipten gelen atakla bu bir değil, biri gözünün dibinde direkt. Hantal WB kurtulamaz ondan. Neyse tartışma isteğim kaçtı yav ocu bucu modunu açtınız salın bari.
Jozu araya girmese Aokiji Beyazsakal'ı öldürüyordu.
Orada dikkati Aokiji de burada dikkati Garp'taydı ve atak da o kadar uzakta değil.Burada kurtarılma gereği duymamış. Bir de dipten gelen atakla bu bir değil, biri gözünün dibinde direkt. Hantal WB kurtulamaz ondan. Neyse tartışma isteğim kaçtı yav ocu bucu modunu açtınız salın bari.
Yav sanki tek ben yapıyorum, benim fikrim bu. Bence tek atıyordu. Forumda herkes ocu bucu, kendi fikrini kesinmiş gibi söylüyor. Bence kafaya her taraftan mızraklar saplanacaktı Jozu kurtardı. Aokiji direkt dibinde. Senin attığında arada 10 metre falan var.Orada dikkati Aokiji de burada dikkati Garp'taydı ve atak da o kadar uzakta değil.
Sen söylediğini tartışmıyorsun bu arada sen söylediğine böyledir diyorsun. Tek yiyebilirdi dediğini duymadım, tek yiyecekti dedin.
Diğer taraftan hasar alırdı ciddi hasar alırdı gibi şeyler de söyeldiler sen ısrarla yok illa tek yerdi diyorsun.Yav sanki tek ben yapıyorum, benim fikrim bu. Bence tek atıyordu. Forumda herkes ocu bucu, kendi fikrini kesinmiş gibi söylüyor. Bence kafaya her taraftan mızraklar saplanacaktı Jozu kurtardı. Aokiji direkt dibinde. Senin attığında arada 10 metre falan var.