Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.Senin verdiğin örnek komik çünkü, Kaido yenebilir diyenler komik değil
Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.Senin verdiğin örnek komik çünkü, Kaido yenebilir diyenler komik değil
Kesinlikle yapmam.Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.
Kesinlikle yapmam.
Wb o saldırıya ölmez de dediğin durum olsaydı ama şaka yollu ama gerçekten Red bu muhabbeti yapardı.Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.
Yaptı zaten kaç kere yav, Big Mom saldırdığında ateşi kesti Zoro ona yaptılar. Kaido yutacaktı yaptılar. Kaido yutsa Luffy ölecek miydi?Wb o saldırıya ölmez de dediğin durum olsaydı ama şaka yollu ama gerçekten Red bu muhabbeti yapardı.
Red demişti zaten bek hak yemeyi severim diye açık açık. Üzerine düşünmeye gerek yokYaptı zaten kaç kere yav, Big Mom saldırdığında ateşi kesti Zoro ona yaptılar. Kaido yutacaktı yaptılar. Kaido yutsa Luffy ölecek miydi?
çok uzun yaşayamadı sanki ama olsunKafasının yarısı yokken yaşamaya devam edebilen adama koyacağını sanmıyorum.
Benim yaptığım her muhabbete Lütfü ya hareket edemeyecek durumdaydı yada zaten bilinci kapalıydı.
Hakkımı yiyorsun diğer tarafta görüşürüzRed demişti zaten bek hak yemeyi severim diye açık açık. Üzerine düşünmeye gerek yok
Yav Zoro her bi saldırı blokladığında Luffy'i kurtardı diyordunuz 4 5 kere kurtarmıştı çatıda. Luffy'i yuttu Kaido öldü mü?Benim yaptığım her muhabbete Lütfü ya hareket edemeyecek durumdaydı yada zaten bilinci kapalıydı.
Bigmom ateş yolladı ve kesti ben buna Lütfü ölecekti Zoro kurtardı nerede demişim ?
Kaido'nun yutmasına diyorsan bir zahmet onla bu bir mi ?
Hakkımı yiyorsun diğer tarafta görüşürüz
Çer çöpün delip geçtiği WB bu. O kelle gidecekti.