Reis yapılmışı var.Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.
Reis yapılmışı var.Bak tekrarlıyorum. WB yerine Luffy koy, Jozu yerine Zoro koy. Benim yaptığım yorumu yapacaktın. Ama eyvallah canın sağolsun.
Üç kere kurtardı biri Bigmom'dan g4'ten sonra hareket edemiyoordu aldı kucağına götürdü, diğeri Kaido'dan zaten yutmuştu öteki de Ragnarok yedikten sonra Ashura yapması.Yav Zoro her bi saldırı blokladığında Luffy'i kurtardı diyordunuz 4 5 kere kurtarmıştı çatıda. Luffy'i yuttu Kaido öldü mü?
Yutmakla adam ölmez bu seride, Big Mom gibi çiğnemen lazım.Üç kere kurtardı biri Bigmom'dan g4'ten sonra hareket edemiyoordu aldı kucağına götürdü, diğeri Kaido'dan zaten yutmuştu öteki de Ragnarok yedikten sonra Ashura yapması.
Hiçbir zaman Bigmom ateş yolladı Zoro kesti, eğer kesmese tek yiyecekti dememişimdir.
Kaido Luffy'i yuttu öldü mü ne ya ? Onla bu durum bir mi. Cidden bazen ne dediğinizi bilmiyorsunuz.
Kafasının yarısı yokken yaşamaya devam edebilen adama koyacağını sanmıyorum.
Şu çizimlere bak göz kanatır cinsten. Toei Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın..Reis yapılmışı var.
adında skill bile olmayan maksat ucu sivrilsin batsın diye yapılmış mızrak ile Aokiji'nin WB'yi öldürmek için yaptığı saldırı bir mi ...Adamın kılıcını marco kırıyor. Fırlattığı uyduruk mızraklar mı yonkou delecek? Wb’nin bıyığına bile bişey olmazdı.
Karşılaştırdığın şeyler arasında dağlar kadar fark var.Yutmakla adam ölmez bu seride, Big Mom gibi çiğnemen lazım.
İlkokul öğrencisi şunu çizse sınıfın panosuna asmazlar bunlar milyonların beğenisine sunabiliyor.Şu çizimlere bak göz kanatır cinsten. Toei Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın..
İstediğin kadar komik bul oğlum, sizin yaptığınız muhabbetler hep çok mantıklı gibi caka satman da bana komik geliyor zaten sıkıntı yok.Karşılaştırdığın şeyler arasında dağlar kadar fark var.
Luffy orada poşet gibi uçuyordu gücü bile yerinde değildi. Burada adam Aokiji ile göz göze üç tane mızrak çıkardı diye ölecekti diyorsun.
Yani söylediğin şey çok komik geliyor bana, senin fikrine saygı duymakla beraber komik buluyorum.
acaba neden kafasının yarısı yoktuAdam kafasının yarısı yokken amiral tekliyor burda dönen muhabbete bak