Abi biraz rahatsızım bu akşam gelemicem. Kusuruma bakmayın :/Discord'a bakmıyor musun? @Keepr
Abi biraz rahatsızım bu akşam gelemicem. Kusuruma bakmayın :/Discord'a bakmıyor musun? @Keepr
Abi biraz rahatsızım bu akşam gelemicem. Kusuruma bakmayın :/
Teşekkürler. Dün köyde biraz üşütmüşüm. Mevsim geçişleri falan derken yine düştük yatağa. Bayağı şanssızlık oldu çok istiyordum sizle valo atmak. Başka zamana artık.İlk turdan satış. Geçmiş olsun.
1 mb bile yok...Bilgisayarında 2 TB edit arşivi var
Geçmiş olsun Keepr. İyice dinlen, toparlan. Bir an önce iyileşirsin, dilerim.Teşekkürler. Dün köyde biraz üşütmüşüm. Mevsim geçişleri falan derken yine düştük yatağa. Bayağı şanssızlık oldu çok istiyordum sizle valo atmak. Başka zamana artık.
Sitem mi ettin, kederlendin mi anlamadım ama sadece siteye attıklarını indirsen iyi bir boyut çıkabilirdi tabii indirmeye ne gerek var dersen muhtemelen gerek yok ben de sadece kaydediyorum ...1 mb bile yok...
@Kenshiro agam sağ olsun.Sitem mi ettin, kederlendin mi anlamadım ama sadece siteye attıklarını indirsen iyi bir boyut çıkabilirdi tabii indirmeye ne gerek varsan muhtemelen gerek yok ben de sadece kaydediyorum ...
Kenshi işin neresinde oraya denk gelmedim galiba@Kenshiro agam sağ olsun.
Gündemdeki memeleri birbirimize atıyoruz ondan.Kenshi işin neresinde oraya denk gelmedim galiba