Keepr 16 Haz 2023 #991 King of the Hell dedi ki: Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh. Genişletmek için tıkla ... Sadegallahülaziim el faatiha.
King of the Hell dedi ki: Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh. Genişletmek için tıkla ... Sadegallahülaziim el faatiha.
Berkay 16 Haz 2023 #992 King of the Hell dedi ki: Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh. Genişletmek için tıkla ... Amin.
King of the Hell dedi ki: Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh. Genişletmek için tıkla ... Amin.
Skywalker 16 Haz 2023 #993 Tiksav Lee dedi ki: Farklı çıkarsa daha iyi olur. Bu avrupalılar farklı olanı havada kapıyor doğrudan yurt dışına satarım Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Tiksav Lee dedi ki: Farklı çıkarsa daha iyi olur. Bu avrupalılar farklı olanı havada kapıyor doğrudan yurt dışına satarım Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Zogolo 16 Haz 2023 #994 Keepr dedi ki: Sadegallahülaziim el faatiha. Genişletmek için tıkla ... Sadedegel ve devamı Arapça bir şeyler sandım ilk. İçim bitmiş belli ki
Keepr dedi ki: Sadegallahülaziim el faatiha. Genişletmek için tıkla ... Sadedegel ve devamı Arapça bir şeyler sandım ilk. İçim bitmiş belli ki
Keepr 16 Haz 2023 #995 Tosbağa dedi ki: Sadedegel ve devamı Arapça bir şeyler sandım ilk. İçim bitmiş belli ki Genişletmek için tıkla ... Direkt okunduğu gibi yazdım ondandır. Aslında bazı harflerin şapkalı falan olması lazımdı da üşendim. Bu da benim ayıbım olsun xd
Tosbağa dedi ki: Sadedegel ve devamı Arapça bir şeyler sandım ilk. İçim bitmiş belli ki Genişletmek için tıkla ... Direkt okunduğu gibi yazdım ondandır. Aslında bazı harflerin şapkalı falan olması lazımdı da üşendim. Bu da benim ayıbım olsun xd