Buna ek Franky evinin yıkılması vardır bende.. Bir de Ace'in ölümü tabiOne Piece'te duygulandığım üç beş andan birisi. Öbürleri de Robin'in balkon konuşması ve T.T. Chopper'ın tayfaya gelişi...
Buna ek Franky evinin yıkılması vardır bende.. Bir de Ace'in ölümü tabiOne Piece'te duygulandığım üç beş andan birisi. Öbürleri de Robin'in balkon konuşması ve T.T. Chopper'ın tayfaya gelişi...
Merry Go'ya veda sahnesi benim için en duygu yüklü sahne.Buna ek Franky evinin yıkılması vardır bende.. Bir de Ace'in ölümü tabi
Franky'nin taştaş sahnesinin üstüne çıkamıyorum bir de meme ucu lazeri.Buna ek Franky evinin yıkılması vardır bende.. Bir de Ace'in ölümü tabi
Ah be...Merry Go'ya veda sahnesi benim için en duygu yüklü sahne.
Forumun Temeli .d
Brook'un ölümü başkaydı...One Piece'te duygulandığım üç beş andan birisi. Öbürleri de Robin'in balkon konuşması ve T.T. Chopper'ın tayfaya gelişi...
Sigara bize bile içirtti ya bu dert...@Tiksav Lee bu konuda kendime yakın gördüğüm tek insan sen olabilirsin. Ömründe hep mutlu ol.
Not: Ulan sigara olmuş 40 tl. Bir daha böyle şeyler yazmayın.
Aaa bak oda var.Brook'un ölümü başkaydı...
Avatarımdaki kişi o değil ama çok benziyor.Hep aynı avatarı kullandığı için gözümde aynı adamı canlandırıyor. Khr'deki Belphegor.
3 ay daha sınırda kabul ediyorum kendimi. Sonrası comolokkoYaşlandın be dattebeyoo