Ortadaki hariç ikisi de şüpheliGüvenilir doktor adayı. Kaliteli üye. Kaslı olduğu söylentileri de var.
Ortadaki hariç ikisi de şüpheliGüvenilir doktor adayı. Kaliteli üye. Kaslı olduğu söylentileri de var.
Hepsinden eminim aslında. Fotonu da görmüştüm kas lobisindensin. Aynaya bakasım kaçıyor senle müsteşarı görünce...Ortadaki hariç ikisi de şüpheli
Müsteşarı görünce benim de bakasim kaçıyor o normal, bütün forum öyle zaten. Benimkiler açıdan ve çekimden öyle duruyordur ya, baya minyon bir tipim aslındaHepsinden eminim aslında. Fotonu da görmüştüm kas lobisindensin. Aynaya bakasım kaçıyor senle müsteşarı görünce...
Yeni yayın ne zaman ya? Özledik tiktok nesli yayınlarını.Zamanında yayın yaptığımızda sağladığı teknik destek yüzünden bende yeri ayrı olan üye.
Ustam bir ara Tiksav ve Kenshiro ile konuşmuştuk ama benim takvim o dönem çok yoğundu şuanda keza aynı.Yazın boş olacağım o zaman yaparız.Yeni yayın ne zaman ya? Özledik tiktok nesli yayınlarını.
forumun lovebombing kısmını geçince herkes bi çöküyor, etkileşim bi tık kodluyor insanları gibiForum durağan ve zevksiz bu aralar. Ünal len büyük ihtimalle bir tek kendine öyle sanıyor. Seçimin sömürdüğü enerji + OP'un çok da iplenmeyecek bölümler çıkartıp araya girmiş olması vs etkiledi ortamı. Çok değil bir kaç ay önce her gece makara döndürürdük buralarda. Gene gelir o günler akışına bırakmak lazım. Ne olursa olsun hayata dair herhangi bir şeyi belirli bir seviyeyi koruyarak konuşabildiğimiz ortam. Tam olarak bu yüzden değerli burası.
Teşekkürler. Günaydın. Aynı şekilde güzellik sana da geçsin.başta @BlackMask olmak üzere tüm Kf ahalisine günaydın. Gününüz güzel geçsin..
Türkiye buna hazır değil. Yapma. Gerek yok.Forumdan keyif almıyorum, bırakabilirim kararsızım.