Bu o çıktığında ergen serisi sayılan serinin ana karakteriydi di mi yanlış mı hatırlıyorum?Avatarımdaki kişi o değil ama çok benziyor.
Bu o çıktığında ergen serisi sayılan serinin ana karakteriydi di mi yanlış mı hatırlıyorum?Avatarımdaki kişi o değil ama çok benziyor.
Kilo falan verdin mi zıpkın gibi olur Makalele gibi koşarsın aslında3 ay daha sınırda kabul ediyorum kendimi. Sonrası comolokko
O dert değil ya çok çabuk kilo verebiliyorum. Kondisyon lazım gerisi hallolurKilo falan verdin mi zıpkın gibi olur Makalele gibi koşarsın aslında
Ciğerlerde bir şey yoksa harbiden birkaç aya hani eskisi gibi olmasa da top oynayacak kıvama geliyor insan.O dert değil ya çok çabuk kilo verebiliyorum. Kondisyon lazım gerisi hallolur
Avatarımdaki kişinin animesini uzun zaman önce izlediğim için hatırlamıyorum.Bu o çıktığında ergen serisi sayılan serinin ana karakteriydi di mi yanlış mı hatırlıyorum?
Tokyo ghoul heh şimdi hatırladım oradaki elemana benzettimAvatarımdaki kişinin animesini uzun zaman önce izlediğim için hatırlamıyorum.
Ben de bir kaneki'ye bir de gojoya benzetiyorum günlük değişiyorTokyo ghoul heh şimdi hatırladım oradaki elemana benzettim