70 net çıkarana B2 diyebilir miyiz pekiSınav kolaylaştığı için ortalama b1 ingilizce bilen bir kişi sınavdan 50-60 net civarı çıkarabilir. (Çok düşük bir sayı gerçi bu) Ama üstelik tyt'nin değeri de arttı bildiğim kadarıyla. Dengeleniyor böylece.
70 net çıkarana B2 diyebilir miyiz pekiSınav kolaylaştığı için ortalama b1 ingilizce bilen bir kişi sınavdan 50-60 net civarı çıkarabilir. (Çok düşük bir sayı gerçi bu) Ama üstelik tyt'nin değeri de arttı bildiğim kadarıyla. Dengeleniyor böylece.
Tek bir sınavla seviye ölçmek yanlış olur bence, 70-75 civarı B2 seviyesidir ama evet.70 net çıkarana B2 diyebilir miyiz peki
73 doğrum vardı diye aklımda kalmış da çok seçici bi sınav değildi bence. Grammar sorularını hiç yapamamıştım, hâlâ da yapamam gerçi.Tek bir sınavla seviye ölçmek yanlış olur bence, 70-75 civarı B2 seviyesidir ama evet.
Grammar sorularını yapamayan adamın İngilizcesi daha iyidir.73 doğrum vardı diye aklımda kalmış da çok seçici bi sınav değildi bence. Grammar sorularını hiç yapamamıştım, hâlâ da yapamam gerçi.
Umarım öyledir ya, ne zaman grammar sorusu görsem aşırı basit değilse ya sallarim ya da geçerim bdhshdbshGrammar sorularını yapamayan adamın İngilizcesi daha iyidir.
Günahımı alıyosun valla sence ben hiç öyle bir şey yapamıyım@carpe d. em @Büyük Devrimci Dragon abiler çevremdekilerden de malum şarkıyı duyuyorum bu hanginizin hacklemesi ve işi hayatıma sızmayı bırakın
Selams.
Selamlar ^^