üvey babam yine beni cildirtmaya calisiyorNeden?
üvey babam yine beni cildirtmaya calisiyorNeden?
Muhtemelen aralıksız çalışıyor ikisi de ya. Çok uzak olmayan bir gelecekte "buralara gelmek hiç kolay olmadı" editi atacaklar, biz de ekrandan ekmek banarız artık :/...Çok sağol reis. Gold's Gym grubundan ilk sen kutladın. Diğer iki mutant basıyor olsa gerek, henüz kutlamadılar....
Valla siteden tanıştığım iki arkadaşım pasta ve kısır getirdiler. Diğer iki goril bir protein bar bile yollamadı. Bilmiyorum blonde bilmiyorum.. Çok büyük adam olacaklar ama agalarını unutmuşlar....Muhtemelen aralıksız çalışıyor ikisi de ya. Çok uzak olmayan bir gelecekte "buralara gelmek hiç kolay olmadı" editi atacaklar, biz de ekrandan ekmek banarız artık :/...
Len beni arada bırakma kfdskljfdsk. Siteyle bağlantı kopunca normal :/. Birkaç hafta geç olsa ben de kutlayamayabilirdim..... Hem, uzun zamandır Discord'a da girmiyorsun -konudan bağımsız ama olsun bağımlılık kötü- galiba .Valla siteden tanıştığım iki arkadaşım pasta ve kısır getirdiler. Diğer iki goril bir protein bar bile yollamadı. Bilmiyorum blonde bilmiyorum.. Çok büyük adam olacaklar ama agalarını unutmuşlar....
He ya Dc'ye bayağıdır bakmıyorum. Ben de hayırsız sayılırım...Len beni arada bırakma kfdskljfdsk. Siteyle bağlantı kopunca normal :/. Birkaç hafta geç olsa ben de kutlayamayabilirdim..... Hem, uzun zamandır Discord'a da girmiyorsun -konudan bağımsız ama olsun bağımlılık kötü- galiba .
İnsanı en bekledikleri bazen üzebiliyor. Neyse.Valla siteden tanıştığım iki arkadaşım pasta ve kısır getirdiler. Diğer iki goril bir protein bar bile yollamadı. Bilmiyorum blonde bilmiyorum.. Çok büyük adam olacaklar ama agalarını unutmuşlar....
Bir bonk.io etkinliği düzenleseydik keşke kutlamak için. Nice yıllara.Valla siteden tanıştığım iki arkadaşım pasta ve kısır getirdiler. Diğer iki goril bir protein bar bile yollamadı. Bilmiyorum blonde bilmiyorum.. Çok büyük adam olacaklar ama agalarını unutmuşlar....
Kafalar o kadar karışık ki üçgen biçiminde birbirimize takıyoruz 4'ümüz de kfdfskjjfdks. Ama denk gelirse, olay bi' trene bakabilir bak kfsdjklfdsjk.He ya Dc'ye bayağıdır bakmıyorum. Ben de hayırsız sayılırım...