İltifat sayardım.deli demişsin.
İltifat sayardım.deli demişsin.
Eski yksler hep daha kolay gelir insana.2 gündür yksleri çözüyom abicim piyasadaki denemelere göre çok kolay lan ben cidden 3d tarzı bir vaka kaldıramam diye ağlıyodum, tabi ona göre sıralama da değişiyodur da beklentimden baya kolaylar. Gerçi soruları hep ortalıkta görmenin de etkisi vardır. Bir de sınav anı stresi filan ama hani normalde de 55 60 net yapiodum lti, organik bitki derken 15 20 soruya bakmadan da aynı neti yapıyom ŞDÖDŞDÖDĞDÇDİD
Sınava hazırlanırken ingilizce öğretmenimin girdiği 2001 yılı üniversite sınavına girmiştim. Bizim girdiğimiz üniversite sınavından çok daha zordu. Eski sınav çok daha ölçücü ve kaliteliymiş. Eğitimimize bari dokunmasalardı keşke...Eski yksler hep daha kolay gelir insana.
Fena değil. Sen?selam nasılsınız
Dil sınavına 2010 lardan sonra bir şey oluyor. Oldukça basitleşiyor bir anda.Sınava hazırlanırken ingilizce öğretmenimin girdiği 2001 yılı üniversite sınavına girmiştim. Bizim girdiğimiz üniversite sınavından çok daha zordu. Eski sınav çok daha ölçücü ve kaliteliymiş. Eğitimimize bari dokunmasalardı keşke...
Buna rağmen öğrencilerin aldıkları puanlar da aksi gibi düşüyor.Dil sınavına 2010 lardan sonra bir şey oluyor. Oldukça basitleşiyor bir anda.
Ingilizce gerektiren bölümler matematik öğrencileri ile doldu. Bu daha büyük bir problem bence.Buna rağmen öğrencilerin aldıkları puanlar da aksi gibi düşüyor.
O nasıl oluyor ki? Dil sınavı ile ilk sınavdan alınan sayısal puanı denkleşemez normalde.Ingilizce gerektiren bölümler matematik öğrencileri ile doldu. Bu daha büyük bir problem bence.