Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
One Piece'in animatörleri gibi sanırım sezonların uzatmaya karar verdiler. Bu sezon görmemiz gereken bazı olaylar görünmeyecek gibi. Kitabın çıkması için zaman kazanıyorlar herhalde. Exra 2 sezon uzatsalar tamam işte. Kargaların Ziyafeti kitap serisinin en kötü kısmı o yüzden biraz aksiyon bırakmaları mantıklı ileri sezonlara.

Her yıl dizide yeni sezon çıkıyor mu yoksa ara sıra mı çıkıyor?

Eğer ara sıra ise bu uzatmalar iyi olabilir çünkü 2015te de got izleriz :D

Jon Snow'a nedense aşırı ısındım. Keşke bire birde kılıç düellosunda alsaydı o adamı. Acayip kılıç sallıyor. Gerçi Ned Stark'ta öyleydi. Jaime ile iyi dövüşmüştü. Bir de bu valyria çeliği kılıcı olan adamlardan fazla beklenti içine giriyorum ama nedense pek fark yaratmıyorlar. Yani ne bileyim o koskoca İce ile vurduğunda kılıç kırma gibi bir şey beklerim nedense. Hadi Jon Snow neyse sürekli tokatlanıyor fakat genç Robert ve ya Ned Stark veya Jaime(sağlam) bunlardan biri Dağ'ı ya da Tazı'yı yenebilir mi sizce? Hani bire bir düello olsa. Öyle Oberyn gibi mızrakla kaça kaça dövüşerek değil bire bir dalacak adama. İçlerinde herhalde bir tek Robert kesin görünüyordur.
Nedin sabah kilicini bire bir yendigini soyleniyordu. Birde selmynin genc hali tokatlardi dagi. Jaime kilicda iyiydi. Yani buyuk ihtimal hepsi dagi yenebilir.

Söylemeden edemeyeceğim. Missandei 13 yaşında son kitapta. Gri solucan ise duygulardan o kadar arınmış bir karakter kio sahneleri görünce güldüm yani ne kadar saçmadıklarına.
Yahu neden? Çok mu duygusal herifin çükünün olmaması? "Eyvah! Sevişemeyecekler, e o zaman bir kadınla bir erkeğin beraber olmasının ne alemi var tüm ilişkiler cinsellik üzerine kurulu çünkü." diye mi düşünüyorlar?

Öyle sanırım. Bir de çok gözüme batan başka şey, şu bebeğe Sam adını vermeleri. Uyuz oldum.
Aynen, bir de özellikle itiraz ediyor 2 yaşına kadar koymayın isim diye xd

Dizideki şişman adamın tek kusuru boyunun kısa olması bence. Aynı şekilde Starklar da öyle. Yani insan bir bekliyor ki boylu poslu adamlar olsun. Hepsi tıfıl.
Yalnız Stark'lar genel olarak öyle pek uzun boylu insanlar değiller. Ama Robert gerçekten çok kötü gösterilmiş. En efsane savaşçılardan biri.

Bir diziden beklediğimden çok daha iyiydi savaş sahneleri. Kitapla arasında fark vardı ama kısıtlı zamanı ve bütçeyi göz önünde bulundurunca iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum.

Bence Dağ' ı bodoslama dalarak kimse indiremez. Genç Robert bile. Bildiğimiz kadarıyla Robert' ın dövüş tarzı saf güce dayanıyor. Dağ karşısında yenileceğini düşünüyorum.
Ned Stark' ın silahşörlüğüne dair kitapta aslında pek bir şey söylenmiyor. Jaime ile dövüşü kitapta yoktu. Arthur Dayne'i öldürdüğü(dedikodu) için iyi kılıç kullandığını varsayabiliriz ama o dövüş yediye karşı üç kişiydiler. Ama ben onun bir Jaime veya Oberyn kadar iyi dövüştüğünü sanmıyorum.

Bir diziden beklediğimden çok daha iyiydi savaş sahneleri. Kitapla arasında fark vardı ama kısıtlı zamanı ve bütçeyi göz önünde bulundurunca iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum.

Bence Dağ' ı bodoslama dalarak kimse indiremez. Genç Robert bile. Bildiğimiz kadarıyla Robert' ın dövüş tarzı saf güce dayanıyor. Dağ karşısında yenileceğini düşünüyorum.
Ned Stark' ın silahşörlüğüne dair kitapta aslında pek bir şey söylenmiyor. Jaime ile dövüşü kitapta yoktu. Arthur Dayne'i öldürdüğü(dedikodu) için iyi kılıç kullandığını varsayabiliriz ama o dövüş yediye karşı üç kişiydiler. Ama ben onun bir Jaime veya Oberyn kadar iyi dövüştüğünü sanmıyorum.
Adayım Jorah Mormont.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık