Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Stark reyizin bacısını kaçıran targaryen prensi iyi silahşörmüş galiba arkadaş söylemişti turnuvaları falan kazanıyormuş devamlı zamanında :D Gerçi savaşta robert vermiş eline.

Stark reyizin bacısını kaçıran targaryen prensi iyi silahşörmüş galiba arkadaş söylemişti turnuvaları falan kazanıyormuş devamlı zamanında :D Gerçi savaşta robert vermiş eline.
O da ortalamanın üstünde biriymiş ama Barristan Selmy' e göre o kadar da iyi değilmiş.

dağ güçlü adam ama düz bir adam mızraklı yumuşak süvaride onu yenicekti neredeyse sonra dağ adamın atına kafamı atmıştı neydi oyle yeniyordu köpek durdurmuştu onu falan yanı dag yenilmez degil 7 krallıkta falan onu yenicek adam çoktur

jeimi nin obreyn kadar çevik oldugunu düşünmüyorum sonuçta dorne un kızıl yılanı adam ismi var yani . kral katilinin yanında korkutucu bir lakap :) nitekim jeimi dede dağın kalas gibi saldırılarından kaçabilicek çeviklik vardır ve fırsatını buldumu obreyn gibi bırakmaz kellesini verir eline

bölüme gelirsek pek bişey yok gibiydi. turuncu kadına üzüldüm ok tam kalbine geldi kurtulmaz o. vede devleri daha çok göstermelilerdi tüneldeki savaşı filan o devi nasıl indirdiler belliki orada büyük fedakarlık var ama es geçildi

Jaime'nin iki eli olsa bile Dağ'ı yenemezdi. 1.kitapta yapılan turnuvada Tazı Jaime'nin eline veriyodu. Kaldiki Dağ Tazıya göre çok daha güçlü diye düşünüyorum.

Jaime'nin iki eli olsa bile Dağ'ı yenemezdi. 1.kitapta yapılan turnuvada Tazı Jaime'nin eline veriyodu. Kaldiki Dağ Tazıya göre çok daha güçlü diye düşünüyorum.
Yalnız o turnuvaydı ve o turnuvada Dağ'da Çiçek Şovalyesi'ne kaybetmişti.Buradan sağlıklı bir yaklaşım yapılamaz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık