Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Dev vs Donal Noye bekledim ama yok, lanet olsun böyle diziye.
Noye'un o efsanevi sur kapısını savunuşunu atlamışlar.

Edit: Adamlarımı karıştırdım yahu, aklıma şüphe düştü. Sur kapısında devle kapışan Noye'du değil mi?

bütün bölüm snow un veya sam in ölmesini bekledim kendimi şaşırmamaya hazırladım ama kimse ölmedi ve şaşırdım. Bari en son kapı açıldığında bi ok gelsede snow devri biteseydi :D hiç yakışmadı 9. bölüme. Ama tek bölümü hemde 9. bölümü kaleye harcayacaklarını hiç tahmin edemezdim iyi olmuş :D

Ne vicdansız adamlar bunlar be, koca Donal noye reyizi es geçip yerine Green'i öldürmüşler. Pyp de gitti, ne yapıyor bu çakallar anlamıyorum. Hani 3. kitabı bitirip 4'e giriş yapacaklardı? Son bölüme tonla olay kaldı daha. 4'e nasıl giriş yapacak bunlar?
Gerçekten de en yavan 9. bölüm olmuş bu, bir sürü değişiklik yapmışlar.

Pyp ve Green gibi karakterlere kıyılır mı lan.
Aynen ben de 10. bölüme nasıl sığıştıracaklar o kadar şeyi merak ediyorum. Ya zaten görmek istediğimiz 2-3 bölüm var. Fragmanda da arbelet var zaten orası tamam. Bu bölüm hakkında çok düşündüm de, sanırım olaya Cotter Pyke katılacak ne de Denys Mallister. Allister Thorne da yaralandı.

The man who passes the sentence should swing the sword. Bunu görmek istiyorum.

9.bölüm final olurdu la.Tamam savaş güzeldi de,bari 1-2 olay sıkıştır höbeleyy diyeydik.Diğer bölümlere göre güzel,9.bölümlere kıyasla kötü.Ayriyetten

Aynen ben de 10. bölüme nasıl sığıştıracaklar o kadar şeyi merak ediyorum. Ya zaten görmek istediğimiz 2-3 bölüm var. Fragmanda da arbelet var zaten orası tamam. Bu bölüm hakkında çok düşündüm de, sanırım olaya Cotter Pyke katılacak ne de Denys Mallister. Allister Thorne da yaralandı.

The man who passes the sentence should swing the sword. Bunu görmek istiyorum.
yok abicim göremezsin. Ne kadar güzel karakter varsa atıp yerlerine figüran parası alan bomboş karakterleri doluştururlar.
10. bölüme de hiç bir halt sığdırmayacaklar, bir sürü şey gelecek sezona kalacak. Lord Kumandan seçimi, Demir Adalar, Stannis, Arya, Tyrion, Taş Kalp ve daha nicesi. Bütün bunlar 10. bölüme bırakılmış ve adam gibi sığdıracaklar mı dersin? Bir de utanmadan 4'e giriş yapacağız diyorlar! 9 bölüm boş boş sahneler, gereksiz yere uzatmalar yapıp her karakteri atlayıp son bölümde de heyecanla beklediğimiz sahneleri üstünkörü anlatırlar anca!
Valla sete dalıp bütün senarist ve yönetmenleri kılıçtan geçiresim geliyor. :(

yok abicim göremezsin. Ne kadar güzel karakter varsa atıp yerlerine figüran parası alan bomboş karakterleri doluştururlar.
10. bölüme de hiç bir halt sığdırmayacaklar, bir sürü şey gelecek sezona kalacak. Lord Kumandan seçimi, Demir Adalar, Stannis, Arya, Tyrion, Taş Kalp ve daha nicesi. Bütün bunlar 10. bölüme bırakılmış ve adam gibi sığdıracaklar mı dersin? Bir de utanmadan 4'e giriş yapacağız diyorlar! 9 bölüm boş boş sahneler, gereksiz yere uzatmalar yapıp her karakteri atlayıp son bölümde de heyecanla beklediğimiz sahneleri üstünkörü anlatırlar anca!
Valla sete dalıp bütün senarist ve yönetmenleri kılıçtan geçiresim geliyor. :(
Ya bak, deseler ki kitaplarda çok fazla karakter var bazı yan karakterleri çıkarmak zorundayız. Ana olaylara yoğunlaşmamız lazım çünkü. Bu yüzden atıyorum Cotter Pyke yok. Yerine de birini eklemeyeceğiz, onun yerine olaylar gene aynı şekilde sonuçlacak. Eyvallah. Ama çıkıp konuya hiçbir katkısı olmayan ne bileyim, seyir zevkini etkileyen sahneler eklemeleri sinirimi bozuyor. Geğiren bir kadının Gilly'ye artistlik yapmasını neden izledik? Neden ileride hiçbir şekilde hiçbir şeyi etkilemeyecek bir olay olan Gri Solucan Missandie (ya da nasıl yazılıyorsa...) aşkını izledik uzun uzun. Önceki bölümden aklıma gelenler bunlar. Bak mesela Tyrion ve Jaime'nin konuşmaları eğlenceliydi, yapıyorsanız hiç değilse öyle yapın değil mi :/
Bence de dediklerinin çoğu olmayacak. Ve bence Greyjoy'ları unuttular. Aman nolcak ki onları kimse sevmiyor zaten diye düşünüyorlar sanırım.

Domuzcuk yine ölmedi :oleyo: Ula dağ gibi adamları öldürüyon şu domuzcuğu niye öldürmüyorsun :/

Jon iyi yönetti işleri.

Ygritte'e üzüldüm nedense.

Devin ok atışı acayipti felaket güç var adamlarda.Hoş kitapta yokmuş ama olsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık