Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
100.000 kişi falan var demiyolar mıydı ? Bunlar akıncı diye az olsunlar 100.000 gelse tırmanmaya gerek yok kule yaparlar herkes bir taş koysa :D

Bu şekilde olması daha mantıklıymış, duvarda 100 kişi var diyorlar ulan zaten aşşağıda 100 kişi öldü:D Tepeyi kim savunuyor o kadar az adamla aynı anda 2 farklı düşman ordusuyla kapışmaları falan şaçmalıktı. Pyp ve Grenn kitapta ölmüyorsa filmde niye öldürmüşler lan olaya bak peh
Zaten duvarı zor savunuyorlar. Çok az kişiler. Gergin bir bölüm olmasına rağmen Pyp'in esprileri çok iyiydi o bölümlerde. Devler ok da atmıyordu yanılmıyorsam. Donal Noye gibi bir reisi es geçmişler. Devlerin kralıyla savaşıp devle beraber ölüyordu. Üstelik tek kolluydu. Ne bileyim insanın içine sinmiyor bu tarz bölümler. Wtf. de demiş en ben de katılıyorum en yavan 9. bölümdü serideki.

Bir de o 100.000 kişinin tamamı savaşçı erkekler de değil. Aralarında kadınlar, çocuklar ve yaşlılar da var. Tüm Yabanıllar orada.

Zaten duvarı zor savunuyorlar. Çok az kişiler. Gergin bir bölüm olmasına rağmen Pyp'in esprileri çok iyiydi o bölümlerde. Devler ok da atmıyordu yanılmıyorsam. Donal Noye gibi bir reisi es geçmişler. Devlerin kralıyla savaşıp devle beraber ölüyordu. Üstelik tek kolluydu. Ne bileyim insanın içine sinmiyor bu tarz bölümler. Wtf. de demiş en ben de katılıyorum en yavan 9. bölümdü serideki.

Bir de o 100.000 kişinin tamamı savaşçı erkekler de değil. Aralarında kadınlar, çocuklar ve yaşlılar da var. Tüm Yabanıllar orada.
Olacaklarını bildiğim için benim bu bölümden beklentim bir Gandalf tarzı epik giriş sahnesiydi ama olmadı onu 10.bölüme aktarmışlar sanırsam ve o değilde harbiden 100 adamlık iş değil lan izlerken durumu kabullenememekten adam akıllı zevk alamadım, aksiyonu güzeldi ama o veledin intikamını almasına da sevindim ayrıca

Olacaklarını bildiğim için benim bu bölümden beklentim bir Gandalf tarzı epik giriş sahnesiydi ama olmadı onu 10.bölüme aktarmışlar sanırsam ve o değilde harbiden 100 adamlık iş değil lan izlerken durumu kabullenememekten adam akıllı zevk alamadım, aksiyonu güzeldi ama o veledin intikamını almasına da sevindim ayrıca
Sırf Ygrette bir 20 30 adam aldı oklarla :D

Ne vicdansız adamlar bunlar be, koca Donal noye reyizi es geçip yerine Green'i öldürmüşler. Pyp de gitti, ne yapıyor bu çakallar anlamıyorum. Hani 3. kitabı bitirip 4'e giriş yapacaklardı? Son bölüme tonla olay kaldı daha. 4'e nasıl giriş yapacak bunlar?
Gerçekten de en yavan 9. bölüm olmuş bu, bir sürü değişiklik yapmışlar.

Pyp ve Green gibi karakterlere kıyılır mı lan.

O değilde velet de gitti koca yerde öldürmemesi gereken tek kişi vurdu.
Olaya bak :D

Spoiler da yedim gelecek bölümle ilgili, artık eskisi kadar acıtmıyor :D

Bu Tormund benim kitapta çok sempati duyduğum Tormund Devfelaketi mi? Oyna lanet olsun böyle boktan diziye :/
Evet o. Niye lanet la, gayet iyi yansıtmışlar aslında. :/

:/ Olmamış. Nefret ettim.
Yok be hacı. Şakacılığı, kabalığı, sapıklığı, argo konuşması, müstehcenliği, iyi savaşması, derinlerde iyi biri olması; her şeyi iyi yansıtılmış bence. Ben sevdim. :/

Çok büyük olması yok, Jon'a her zaman sempati duyması yok. Konuşurken gürlemesi, kahkasının yıldırım sesinde olması yok. Yok yok yok. :(
Onun büyüklüğünde adam bulamamışlar işte. :/
Ama Jon'a sempati duyuyordu görüştükleri zamanlarda ve önümüzdeki sezon bu daha da gösterilecektir. konuşurken gürlemesi fena değil de kahkahası harbi olmamış. Koca Yıldırımyumruk gülerken gürlemeli. :/
ama adamlar neler değiştirdiler, bir kahkahaya mı takılalım. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık