Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 44 72.1%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.9%

• Kullanılan toplam oy
    61
Millet Game of thrones diye tutturmuş gidiyor. Ben hiç izlemedim.
Game of Thrones izleyicilerine soruyorum. Sadece 1 seriyi izlemenize izin verilse, hangisini seçerdiniz. Merak ettim de.
One Piece mi yoksa Game Of Thrones mi?

Game of Thrones izleyicilerine soruyorum. Sadece 1 seriyi izlemenize izin verilse, hangisini seçerdiniz. Merak ettim de.
Daha uzun olduğundan one piece tabii ama arada fark var.
Dizi olarak game of thrones en iyilerden birisiyken anime olarak da op en iyilerden birisi. (En azından new world'e kadar)

Sen vaktin varsa başla game of thrones a, bi bölüm bi bölüm daha diye diye 1 haftaya gelirsin güncele :D

Ben ikisinide secmezdim heralde. GoTun kitabini OPun mangasini daha cok seviyorum :D

Jaime kitapta her iki Clegane'in de kendisinden güçlü olduğunu ama aklını kullanarak onları yenebileceğini söylemişti. Elini kaybetmeden önce ama.

Donal Noye' un olmaması ayrı bir şey ama onun yerine Thorne gibi bencil ve kibirli bir adamın iyi bir komutan gibi gösterilmesi ağrıma gitti.
Ayrıca Grenn ve Pyp niye öldü? Martin' in öldürdükleri yetmiyordu da bi de diziciler kendi akıllarına göre adam öldürmeye başladılar.

Adamı amma abartmışlar kitapta kesin öyle değildir. birde bilen biri reisin ilerde ölüp ölmeyeceğini bana yazarsa sevinirim

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık