Açıkçası ben GS'nin kötü oyunun kafaların Liverpool'da olması ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Maçtan önce sözde Okan o maçı konuşmayı yasakladı herkes full Alanya'ya odaklı haberleri dönüyordu. : ))
GS zaten Antepe, Rize'ye Eyübe falan 20+ pozisyon veriyordu. Alanya maçı zirvesi oldu bunun. 35 mi ne. Bu yüzden daha çok göze çarptı.
Beşiktaş'ı 2-0 yendiler. Yeni td her zaman takıma gaz getirir, buna rağmen acımadılar BJK'ye.
Fenere deplasmanda 2 atıp berabere kaldılar. Bizim ise futbol anlamında içimizden geçtiler.
Singo ligin net olarak üstünde bir topçu. Ona rağmen maçı kazanmaya yetmezdi. Uğurcan son yıllardaki en iyi kaleci performanslarından birini sergiledi ve şansımız da yanımızdaydı anca öyle 3 puan alabildik.
Alanya, Frankfurta çok benzer bir oyun ortaya koydu. Üstelik Okan bu sefer topu almaya da çalışmadı veya alamadı. Ona rağmen oyun anlamında değişen olmadı.
Alanya'da bir iki tane temiz ayaklı topçu olsa her türlü fark yerdik. Okan'ın çözüm bulamadığının göstergesi bu sadece. Liverpool maçı ile hiç ilgisi olduğunu sanmıyorum. En fazla bu fikstürü kaldıramıyorlar denebilir ki bu da hocaya ve ekibine yazar.
Okan ne kadar kötü hocalık yaparsa yapsın. Sane'nin performansının da okanla ilgisi yok. Adam zaten hazır geldi ve ilk gün ne oynuyorsa hala onu oynuyor.
İlkay da başka ciddi bir problem. Hiç mücadeleye girmiyor. Millet nasıl da etrafını kontrol etti, nasıl da Barış'a kaş göz yaptı diye övüyor. Hiç ihtiyacımız olmayan, bize hiç uymayan ve Hakan'ı almamıza engel olan safi zarar bir transfer İlkay.
Her ne kadar formda olmasa da Sara çok daha iyi İlkay'dan en azından ikili mücadeleye giriyor ve duran top kullanabiliyor. Bir an önce sezon sonu kadromuza dönüp tekrar ritim kazanmamız lazım. O kadroya sadece Singo ve Uğurcan eklendi deyip yola öyle devam etmek lazım. Ama Okan kendisini keser, İlkay'ı, Sane'yi kesemez gibi gözüküyor.
En iyi halimizle çıksak ve iyi oynasak bile, aynı, tek tip oyun anlayışıyla Liverpool'dan 3 yeriz.